Turist român împuşcat în vacanţă în Italia. Mai mulţi indivizi au încercat să-l tâlhărească

Un turist român a fost împușcat chiar de ziua lui în timpul vacanței din Italia. Mai mulți indivizi au vrut să-l jefuiască, bărbatul s-a opus, iar agresorii au tras mai multe focuri de armă. Victima a ajuns de urgență la spital.

11 oct. 2022, 11:56
Turist român împuşcat în vacanţă în Italia. Mai mulţi indivizi au încercat să-l tâlhărească

Ceea ce trebuia să fie o vacanţă memorabilă în Italia a sfârşit într-un mod neplăcut pentru un român. Bărbatul împlinise 49 de ani şi în loc să sărbătoarească cu cei dragi, a ajuns pe masa de operaţie, anunţă napolitoday.it.

Citeşte şi: Asasinul din Italia care a omorât o româncă, eliberat din închisoare, deși fugise de la locul accidentului

Românul a fost împuşcat chiar de ziua lui în zona Corso Malta din Napoli. Mai mulţi indivizi l-au atacat pe stradă şi l-au ameninţat cu o armă. Bărbaţii voiau să-i ia ceasul Rolex pe care românul îl avea la mână. Cum turistul român s-a opus şi nu a cedat în faţa ameniţărilor, hoţii au tras mai multe focuri de armă. Unul l-a lovit în picior pe român.

Citeşte şi: Decizie surprinzătoare a unui tribunal din Italia. O româncă și soțul ei au scăpat de o datorie uriașă: ”Este un mare succes”

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spitalul Cardarelli din Napoli, a fost operat. Din fericire, viaţa nu-i este pusă în pericol.

În urmă cu câteva nopți, la Caivano, tot în provincia napolitană, un tânăr de 28 de ani a fost și el rănit într-o tentativă de jaf. Mai mulţi infractori au încercat să-i fure mașina tânărului, dar acesta s-a opus. Enervaţi, hoţii l-au înjunghiat în repetate rânduri. Tânărul de 28 de ani a fost salvat și transportat la spital, unde a fost internat. Din fericire, viaţa sa nu est în pericol, dar va mai rămâne în spital pentru îngrijiri medicale.