Tzancă Uraganu, de urgență la spital cu toată familia

În cursul serii de miercuri, 27 martie 2024, Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, a ajuns de urgență la spital, cu familia.

27 mart. 2024, 23:54
Tzancă Uraganu, de urgență la spital cu toată familia

Tzancă Uraganu și familia sa au ajuns de urgență la spital. Conform Cancan, Lambada, fosta iubită a manelistului, dar și cei doi copii ai lor arătau extrem de obosiți, ca și când ar avea COVID-19.

A început războiul între clanuri. Vărul lui Tzancă Uraganu, zdrobit după ce a încercat să fure dintr-un tren aflat în mers

Aceștia au ajuns la unitatea medicală cu mașina personală a manelistului. Ei au mers direct la secția de primire urgențe a secției de pediatrie. Tzancă Uraganu a cerut ajutor de specialitate după ce starea de sănătate a unuia dintre copii s-a agravat. Anastasia, fetița manelistului, a fost supusă unui set de analize amănunțit, timpul petrecut la spital fiind de câteva ore, scrie sursa citată.

Tzancă Uraganu i-a făcut piesă lui Robert Ionescu! Cel mai de succes TikTok-er din România s-a lăudat cu Mercedesul lui, G Class, în videoclip: „Salut epavele mai vechi ca Ceaușescu, vă pupă Robert Ionescu!”

Tzancă a reușit să gestioneze situația eficient, fără a se panica, acționând în mare grabă. Anastasia, fetița manelistului, a fost luată pe sus de tatăl ei, urcată în mașină și transportată la spital – îmbrăcată în pijamale și doar cu ciorapi în picioare, notează sursa menționată.