Ultimul mesaj postat de Elena, tânăra însărcinată care a murit în teribilul accident aviatic

Elena Banduro, în vârstă de 33 de ani a postat pe Facebook și pe Instagram un selfie în care zâmbea, fără să știe că acelea sunt ultimele sale clipe în viață. După doar câteva minute, aeronava s-a prăbușit într-un defileu din Nepal și a izbucnit în flăcări.

19 ian. 2023, 12:09
Ultimul mesaj postat de Elena, tânăra însărcinată care a murit în teribilul accident aviatic

Elena, era o tânără rusoaică pasionată de călătorii și, cu doar câteva minute înainte ca avionul să se prăbușească, le-a spus urmăritorilor ei din online că este fericită că face această călătorie în Nepal.

Tânăra rusoaică a fost prima victimă identificată în urma accidentului aviatic din munții din Nepal, în care au murit cel puțin 68 de persoane.

Aceasta și-a făcut un selfie în avion, iar în dreptul imaginii a scris mesajul care a șocat pe toată lumea, în lumina celor întâmplate la scurt timp după: „Mergi în Nepal!”.

Turista rusoaică Elena Banduro era însărcinată în 3 luni, spun apropiații ei, potrivit KanalD.

Mesajele în memoria tinerei nu au întârziat să apară din partea apropiaților și a celor care au cunoscut-o pe Elena.

Citeşte şi: Dmitri Medvedev: „La Davos, petrecăreţi retardaţi au repetat ca o placă stricată: pentru a obţine pacea, Rusia trebuie să piardă”

„Momentele de fericire se transformă brusc în tristețe. Scenele accidentului aviatic sfâșietor și tragic de ieri din Pokhara, Nepal ne-au lăsat fără cuvinte.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familiile celor îndoliați în accident.

Condoleanțe din suflet!”, au transmis cei care au cunoscut-o pe Elena Baduro.

Accidentul dramatic și inexplicabil a avut loc cu câteva minute înainte ca avionul să ajungă pe aeroport Pokhara, potrivit  LBC News.

Citeşte şi: Oamenii de ştiinţă avertizează cu privire la riscurile renunţării la alcool: „Aş prezice o reducere a inovaţiei, dar şi a cooperării”