Un băiat de 14 ani, găsit decedat într-o râpă la şase zile de la dispariţie. Procurorii au deschis un dosar de omor

Un băiat de 14 ani din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir a fost găsit mort, luni după-amiază, într-o râpă din comuna Oțeleni, la 10 kilometri de casă. Anchetatorii consideră că adolescentul a fost ucis, iar cadavrul i-a fost aruncat în râpă.

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 19:46

Adolescentul a fost dat dispărut pe 25 februarie. Poliţiştii au fost anunţati că acesta a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, iar de atunci este căutat de către autorităţi.

Citește și: Fetiţă de 12 ani din Brăila, dată dispărută. Bianca nu s-a mai întors acasă şi e căutată de părinţi

„La data dispariției, minorul purta un hanorac de culoare neagră și pantaloni de culoare albastră. Era încălțat cu o pereche pantofi sport roșii”, precizau reprezentații IPJ Vaslui pe 26 februarie.

Tânărul a fost găsit, luni seară, în comuna Oțeleni, într-o râpă, la aproximativ 10 kilometri de casă. Dosarul a fost preluat de Procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, care fac cercetări într-un dosar de omor.

Bărbatul care i-a condus pe poliţişti la cadavru este chiar principalul suspect în acest caz. Bărbatul, proprietar al unui magazin din satul Oţeleni, a recunoscut că l-ar fi omorât pe băiatul de 14 ani. Acesta bănuia că minorul i-ar fi incendiat magazinul în urmă cu ceva timp.  După ce l-a omorât pe băiat, bărbatul a încercat să scape de cadavru, transportându-l într-o râpă din satul Oţeleni, comuna Hoceni, acolo unde principalul suspect îşi petrecuse copilăria. Zona unde a fost găsit cadavrul este una greu accesibilă.