Un bărbat care bea în faţa unei biserici a reclamat la 112 că un altul i-a furat sticla cu băutură

Un sucevean care primise de pomană mâncare şi băutură şi-a desfăcut sticla cu băutură şi s-a apucat să bea din ea chiar în faţa bisericii unde primise pomana.

21 iun. 2021, 15:05
Un bărbat care bea în faţa unei biserici a reclamat la 112 că un altul i-a furat sticla cu băutură

Un bărbat care bea în faţa unei biserici a fost abordat de un altul care i-a cerut sticla să bea şi el, dar pentru că acesta a refuzat, cel de-al doilea însetat a păzit momentul în care sticla a rămas nesupravegheată, a furat-o şi a luat-o la fugă. Păgubitul nu a avut de ales decât să reclame la 112 faptul că a rămas fără sticla de băutură. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 12.00, în faţa bisericii Sfântul Andrei din cartierul Burdujeni din Suceava. În dimineaţa respectivă, după slujbă, acesta primise de pomană mâncare, dar şi două sticle de băutură, potrivit Antena 3

Un bărbat care bea în faţa unei biserici a reclamat la 112 că a fost tâlhărit. Prejudiciul, sticla de băutură

După ce s-a înfruptat din mâncarea primită, acesta s-a aşezat pe gardul bisericii ca să-şi potolească setea. Dar un alt bărbat a poftit la licoarea din sticlă şi pentru că acesta a refuzat să-i dea să bea, cel de-al doilea bărbat a furat sticla şi a plecat.

Citeste si Scandal în trafic, în Bucureşti. Maşină distrusă de doi tineri la semafor. Imagini şocante

Victima a apelat număr unic de urgenţă reclamând faptul că a fost tâlhărit. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi l-au audiat pe bărbat. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, nu doar că bărbatul nu prea are şanse să-şi recupereze prejudiciul, dar s-a ales şi cu amendă pentru consum de alcool în spaţii publice.

Citeste si Imagini uluitoare în Suceava! O trecere de pietoni se termină într-un zid. Viceprimarul oraşului: „Când se lucrează noaptea, Doreii își fac de cap. Au făcut această lucrare în bătaie de joc”

Imagini uluitoare în Suceava! O trecere de pietoni se termină într-un zid

În urmă cu câteva zile, Suceava a fost scena unei alte întâmplări halucinante. Drumarii au reuşit performanţa de a termina o trecere de pietoni într-un zid. Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului, susţine că s-a ajuns la această situaţie din cauza constructorului care a marcat trecerea pe configuraţia veche.

Când se lucrează noaptea, «Doreii» își fac de cap. Anul trecut modernizam ceea ce înseamnă pietonal în jurul Casei Cărții, iar prin modificările făcute, trecerea de pietoni trebuia mutată, întrucât, pe noua configurație a pietonalului se oprește într-un zid. Lucrările s-au terminat în iarnă, iar condițiile meteo nu au mai permis să fie aplicat un nou marcaj rutier. Întâmplător sau nu, Doreii care lucrează la marcaje rutiere au marcat trecerea de pietoni pe configurația veche, oprindu-se în zid”, a scris Lucian Harșovschi, pe Facebook.