MONSTRUL care şi-a violat fiicele timp de şase ani, CONDAMNAT la 20 de ani de închisoare

Un bărbat de 42 de ani, din localitatea vasluiană Bălţăteni, a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 20 de ani şi opt luni de închisoare pentru viol, tentativă de viol şi incest, după ce a recunoscut că în ultimii şase ani şi-a abuzat sexual fiicele, care acum au 12 şi 16 ani.

15 aug. 2013, 14:29
MONSTRUL care şi-a violat fiicele timp de şase ani, CONDAMNAT la 20 de ani de închisoare

Bărbatul, arestat în luna ianuarie a acestui an, a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 20 de ani şi opt luni de închisoare, după ce, în ultimii ani, şi-a violat în mod repetat cele două fiice, acum în vârstă de 12 şi 16 ani, şi a încercat să îşi abuzeze sexual o altă fată, în vârstă de 13 ani, scrie Mediafax.

Astfel, bărbatul a primit câte două condamnări de 16 ani şi opt luni de închisoare pentru viol asupra celor două fete şi încă două condamnări de câte patru ani şi opt luni pentru incest. De asemenea, magistraţii vasluieni l-au condamnat la alţi opt ani şi patru luni de închisoare pentru tentativă de viol şi doi ani şi patru luni pentru tentativă de incest asupra fetei de 13 ani. În plus, completul de judecată i-a dat şi un spor de pedeapsă de încă patru ani de închisoare, astfel încât bărbatul va avea de executat 20 de ani şi opt luni de închisoare.

Pe lângă aceste condamnări, magistraţii Tribunalului Vaslui l-au obligat pe bărbat să plătească câte 2.500 de lei despăgubiri morale celor două fete violate.

Potrivit rechizitoriului depus în instanţă de procurori, bărbatul de 42 de ani şi-a abuzat sexual mai întâi fata de 16 ani, încă din anul 2009, adolescenta părăsind între timp domiciliul părinţilor. Ulterior, şi-a violat şi fiica de 12 ani, iar apoi a încercat să abuzeze sexual şi de cealaltă fată a sa, în vârstă de 13 ani.

Cercetările în acest caz au fost declanşate în urma sesizării făcute la postul comunal de poliţie de către conducerea şcolii din Băcani, acolo unde învăţau două dintre fiicele bărbatului.

Citeşte şi Caz şocant în Botoşani: Mai multe tinere au fost drogate cu etnobotanice şi apoi violate VIDEO