Un bărbat din Vâlcea a fugit de izolare şi a provocat un accident rutier

Un bărbat din Vâlcea aflat în izolare la domiciliu a băut şi a plecat la plimbare, cu maşina. La scurt timp, acesta a provocat un accident pe o stradă din Râmnicu Vâlcea.

RomaniaTV.net
12 mart. 2020, 08:55
Un bărbat din Vâlcea a fugit de izolare şi a provocat un accident rutier

Potrivit reprezentaţilor Poliţiei Vâlcea, bărbatul are 32 de ani şi este din Râmnicu Vâlcea. Acesta a venit din Italia în data de 9 martie şi se afla în izolare la domiciliu.

Joi dimineaţa, bărbatul a provocat un accident rutier pe o stradă din oraş. În momentul în care acesta a fost testat cu aparatul etilotest, poliţiştii au descoprit faptul că acesta avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeşte şi: Bucureştiul NU se închide! Raed Arafat dă asigurări şi vrea să calmeze pe toată lumea! „Sunt ştiri false care circulă pe Facebook!”

„Poliţiştii s-au deplasat la fața locului si au stabilit că un bărbat de 32 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Râureni, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism ce circula din sens opus. Fiind testat cu aparatul alcooltest s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Deoarece acesta venise din Italia de pe data de 09.03 a. c. s-a mai stabilit că acesta nu a respectat obligația de izolare la domiciliu pe o perioada de 14 zile”, anunţă reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Bărbatul este cercetat penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice și zădărnicirea combaterii bolilor.