Un celebru prezentator TV face un anunţ cutremurător: „Vârsta, bolile şi propria-mi inconştienţă m-au lăsat fără picioare”

Emanuel Isopescu a făcut un anunț disperat pe care l-a distribuit amicilor săi. „Eu am crezut intotdeauna ca F.B. este un for al schimburilor informationale si al intrajutorarii. Am ajuns la mana voastra. Varsta, bolile si propria-mi inconștienta m-au lasat fara picioare.”, a scris Isopescu, conform Wowbiz.ro.

RomaniaTV.net
19 mai 2020, 16:19
Un celebru prezentator TV face un anunţ cutremurător: „Vârsta, bolile şi propria-mi inconştienţă m-au lăsat fără picioare”

„De-abia reusesc sa ajung la toaleta si niciodata nu stiu daca voi mai reusi sa ma ridic de pe vas. Totul a pornit acum 2 ani cu un clostridium luat de la Fundeni si finalizat glorios cu o rectocolita care nu ma iarta o clipa. Fara suparare, am consultat mari somitati ale domeniului dar starea de fapt e intacta.

Caut cu deznadajde o femeie care sa aiba grija nu de mine ci de interesele mele: fisc, Primarie, avocati, aprovizionare, linistèa fiicei mele care confrunta cu” capacitatea” 2-3 ore pe zi combinate in orice fel de variante. Evident , nu am banii unui batran italian dar ne putem intelege. Va rog, ajutati-ma!”, a încheiat Emanuel Isopescu.

Fost jurnalist de investigatii, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din Romania. In 2011, Isopescu a suferit o operatie foarte dificila, care a durat 15 ore si in care realizatorul tv a stat ore bune fara inima. Retras din bransa, Isopescu si-a deschis o pensiune langa Tulcea, acolo unde sta impreuna cu familia. În luna august, Isopescu va împlini 75 de ani.

Citeşte şi: Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, anunţ emoţionant pe Instagram