Un copil a murit după ce mai mulți influenceri au provocat un accident rutier. Aceștia s-au filmat în timp ce se plimbau cu un Lamborghini

Un copil de cinci ani a murit după ce câțiva influenceri au provocat un accident rutier, în timp ce se filmau pentru o postare pe internet.

15 iun. 2023, 23:18
Un copil a murit după ce mai mulți influenceri au provocat un accident rutier. Aceștia s-au filmat în timp ce se plimbau cu un Lamborghini
Un copil de 5 ani a murit în urma uni accident rutier provocat de cinci influenceri

Niște influenceri care circulau cu viteză prin Roma la bordul unui Lamborghini, în timp ce se filmau, au provocat moartea unui copil de numai cinci ani.

Accidentul s-a produs miercuri, când mașina închiriată, la bordul căreia se aflau cinci tineri cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, a intrat într-un autoturism în care se aflau o mamă și cei doi copii ai săi, potrivit Agerpres.

Citește și: Accident grav în România: printre victime, un copil de șase ani

Băiețelul în vârstă de cinci ani a decedat înainte de a ajunge la spital. Mama sa, o femeie în vârstă de 35 de ani, și sora micuțului decedat, în vârstă de trei ani, au fost rănite, dar viața lor nu este în pericol.

În acest caz, poliția a descis o anchetă pentru omor din culpă împotriva șoferului în vârstă de 20 e ani. Influencerii fac parte dintr-un grup de influenceri care postează videoclipuri cu actoitățile lor. Accidentul a avut loc în timp ce aceștia participau la o provocare de pe Tik Tok, care consta în a merge ci viteză prin capitala Italiei și a petrece 50 de ore în mașină.

Citește și: Accident cu trei victime în Sibiu. Un copil de 12 ani a fost transportat de urgență la spital

Martorii i-au văzut mergând timp de o zi sau două prin cartier mergând cu 90-100 km/k.

Acum, politicienii doresc să modifice codul rutier, pentru ca tragedia să nu se repete.

„Putem propune şi aproba un nou cod rutier (…) prin îmbunătăţirea educaţiei, a controalelor şi a sancţiunilor. Dar în faţa unei asemenea prostii (…) nu se poate face nimic”, a declarat Matteo Salvini, vicepremier şi ministru al Transporturilor.