Un mare actor britanic s-a stins din viată. Vestea a întristat milioane de oameni

David Mccallum a fost un mare actor care astăzi s-a stins din viață la viață la varsta de 90 de ani. Acesta era cunoscut pentru faimoasele roluri, cel mai lung rol fiind al medicului legist " Ducky" din serialul "NCIS".

26 sept. 2023, 12:33

Marele actor, scolțian de origine, a devenit celebru în anii ʼ60, când l-a jucat pe spionul rus Illya Kuryakin în serialul „The Man From U.N.C.L.E.”. Rolul i-a adus două nominalizari la premiile Emmy și una la Globurile de Aur. Serialul a fost, ulterior, adaptat într-un film, cu Henry Cavill și Armie Hammer drept protagoniști.

Citește și Doliu uriaș în distribuția serialului „Tânăr și neliniștit”! Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serial a murit după o luptă crâncenă cu depresia
În 2003, David McCallum a început să joace în drama procedurală „NCIS: Anchetă militară”, un serial care a ajuns la sezonul 21 . În „NCIS”, McCallum l-a interpretat, timp de 20 de ani, pe medicul legist șef Donald „Ducky” Mallard, un investigator excentric, dar extrem de eficient, cu talent în a crea profiluri psihologice.

„Timp de mai bine de 20 de ani, David McCallum s-a făcut iubit de publicul din întreaga lume jucându-l pe înțeleptul, ciudat și uneori enigmaticul Dr. Donald Mallard”, au declarat producătorii executivi „NCIS” potrivit stiripesurse.ro

Citește și Actorul Ion Ruscuţ a murit chiar cu câteva zile înainte de ziua de naştere
Prin papioanele caracteristice, McCallum a apărut în toate episoadele din primele 15 sezoane și venea mereu cu o energie pozitivă pe platourile de filmare, dar și în mediul familiar.

„A fost cel mai bun, cel mai cool, cel mai răbdător şi mai iubitor tată”, a declarat fiul său Peter, potrivit postului de televiziune. Era fascinat de ştiinţă şi de cultură şi a transformat aceste pasiuni în cunoştinţe”, a adăugat el despre marele actor, precizând că tatăl său ar fi fost chiar capabil să efectueze o autopsie „pe baza deceniilor de cercetare pentru rolul său din NCIS„.