Un puşti de 10 ani „înarmat” cu un pistol de jucărie a pus pe jar şoferii din două sectoare ale Capitalei. Părinţii minorului, sancţionaţi contravenţional

O şoferiţă a sesizat Poliţia prin apel la 112 că, în urma unei şicane în trafic, din maşina cu care s-a şicanat s-a tras înspre ea cu un pistol. "Focul" ar fi fost tras de pe bancheta din spate a autoturismului.

14 ian. 2023, 23:58
Un puşti de 10 ani „înarmat” cu un pistol de jucărie a pus pe jar şoferii din două sectoare ale Capitalei. Părinţii minorului, sancţionaţi contravenţional

Femeia a reclamat la Poliţie că incidentul i-a produs o stare accentuată de temere. În urma celor sesizate, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică al Secției 16 Poliție au efectuat verificări în zonă, iar la scurt timp au depistat autoturismul în cauză.

Un copil posesor al unui pistol de jucărie cu bile de plastic seamănă teroare printre şoferii din Bucureşti

S-a procedat la legitimarea ocupanților maşinii, un bărbat și două femei. Fiind întrebat despre cele sesizate, bărbatul a declarat că fiul lui, în vârstă de 10 ani, ar fi tras cu un pistol de jucărie. În apropiere a fost identificat și minorul, care avea asupra sa pistolul de jucărie și bile din material plastic, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secției 16 Poliție.

Citeste si Cele mai periculoase capcane din trafic. Pilotul Titi Aur, sfaturi pentru șoferi, inclusiv pentru „cocalarii” din trafic

Un incident similar a avut loc în cursul aceleiaşi zile, dar în Sectorul 1. Un bărbat a sesizat Secția 2 Poliție cu privire la faptul că, în zona Sectorului 1, dintr-un autoturism s-a tras cu un pistol de jucărie, cu bile din material plastic, asupra vehiculelor în mers.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, în ambele cazuri, sunt implicate aceleaşi trei persoane, plus minorul posesor de pistol cu bile.

Părinții minorului în cauză au fost sancționați contravențional cu suma de 1.000 de lei fiecare.

Citeste si Nicușor Dan a făcut încă o promisiune pentru bucureșteni. Când va fi fluidizat traficul din Capitală: „Vom vedea progrese”