Un român a văzut negru în fața ochilor după ce iubita l-a părăsit prin telefon. A condus 7 ore până în Austria ca să-l bată pe actualul iubit al femeii

Un român a văzut negru în fața ochilor după ce iubita l-a părăsit prin telefon. Gelos și furios, bărbatul s-a urcat în mașină și a plecat să se răzbune. A condus șapte ore până în Austria, numai ca să-l bată pe actualul partener al femeii.

15 oct. 2023, 14:44
Un român a văzut negru în fața ochilor după ce iubita l-a părăsit prin telefon. A condus 7 ore până în Austria ca să-l bată pe actualul iubit al femeii
Un român a văzut negru în fața ochilor

Un român a văzut negru în fața ochilor după ce iubita l-a părăsit prin telefon. Ca să-l pună la punct pe noul partener al tinerei, bărbatul a plecat, fără să stea pe gânduri, în Austria. După o călătorie de șapte ore, acesta a ajuns la destinație și l-a atacat pe noul partener al fostei sale iubite, relatează stiridiaspora.ro.

Un român a văzut negru în fața ochilor după ce iubita l-a părăsit prin telefon

Incidentul a avut loc în Puch, lângă Weiz, când polițiștii au fost chemați la un adăpost pentru muncitori români, unde o ceartă între doi bărbați se transformase într-un adevărat scandal.

Poliția a precizat că încaierarea a avut loc după ce o tânără de 27 de ani și-a informat telefonic partenerul, care locuiește în România, că se desparte de el pentru că s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Rănit în amorul propriu, românul a plecat cu mașina și a condus din România până la Puch bei Weiz.

Citește și: Un buștean a căzut dintr-un TIR și s-a înfipt în parbrizul unui Audi cu numere de Austria, la Brașov. În autoturism se aflau patru români veniți în vacanță

Aici, înarmat cu un cuțit, românul a încercat să pătrundă în casa rivalului său și l-a amenințat că îl va ucide. De asemena, a avariat și un autoturism care era parcat în curte. În cele din urmă, cei doi bărbați s-au luat la bătaie, iar femeia pentru care și-au împărțit pumni a suferit un atac de panică și a leșinat.

Scandalul însă nu s-a oprit aici. Când noul ei iubit o ajuta să-și revină, românul a început să-și sufoce adversarul cu o curea. Ca să-i despartă pe cei doi, au intervenit mai mulți români, care au alertat Poliția. Românca inconștientă a fost dusă la spital de echipa de salvare.

Când au sosit autoritățile, suspectul a încercat să scape de cuțit, aruncându-l într-un tufiș. Mai mult decât atât, el a spus că este victima în acest caz. Pentru lămurirea împrejurăriloe incidentului, românul de 31 de ani a fost dus la închisoarea Graz-Jakomini și se află în arest.