COD RUTIER: Un şofer a primit 25.000 de lei amendă pentru că a stropit intenţionat cu maşina o femeie VIDEO

Un şofer a stropit intenţionat o femeie trecând cu maşina printr-o baltă de pe stradă.

21 oct. 2019, 13:45
COD RUTIER: Un şofer a primit 25.000 de lei amendă pentru că a stropit intenţionat cu maşina o femeie VIDEO

Imaginile surprinse cu o cameră de bord în Stafford, Marea Britanie, au fost postate online. „Șoferul acestui Audi a condus agresiv în direcția greșită ca o să stopească pe femeia respectivă. Toate datele tale vor ajunge acum la poliție. Bucură-te de amendă și de punctele de penalizare. Am oprit ca să văd ce s-a întâmplat cu femeia și era foarte afectată”, a spus celcare a filmat incidentul.

Citeşte şi O maşină a SPP aflată în misiune, implicată într-un accident GRAV. Un bărbat A MURIT

Clipul a stârnit furia utilizatorilor care au postat sute de comentarii pline de cuvinte injurioase la adresa șoferului care a făcut acest gest.

Nu a durat foarte mult și poliția a aflat despre eveniment de pe rețelele sociale. „Poliția a luat legătura cu persoana care a postat clipul și a solicitat imaginile needitate. Șoferul se poate aștepta acum la o amendă foarte frumoasă”, a transmis un purtător de cuvânt.

Potrivit legilor în vigoare, șoferul care stropește neintenționat o persoană riscă amendă de 100 de lire sterline, dar dacă este vorba de un act intenționat, amenda poate urca până la 5.000 de lire sterline.


loading...
Partenerii noștri