Un tânăr prins fără bilet în autobuz i-a rupt piciorul unui polițist. Caz şocant

Un tânăr în vârstă de 19 ani a devenit violent după ce a fost prins fără bilet într-un autobuz din Brăila. Acesta l-a atacat pe poliţistul care îi însoţea pe controlori. Bărbatul a ajuns la spital cu fractură la un picior.

29 ian. 2021, 23:41
Un tânăr prins fără bilet în autobuz i-a rupt piciorul unui polițist. Caz şocant
Un tânăr prins fără bilet în autobuz i-a rupt piciorul unui polițist. Caz şocant

Un tânăr prins fără bilet în autobuz i-a rupt piciorul unui polițist. S-a întâmplat la Brăila. Tânărul de 19 ani a devenit violent şi l-a agresat pe poliţistul care însoţea echipa de controlori.

Un tânăr prins fără bilet în autobuz i-a rupt piciorul unui polițist

Potrivit unui comunicat remis de Poliţia Locală Brăila, incidentul s-a înregistrat într-un autobuz care circula în municipiul Brăila. O echipă de controlori ai societăţii de transport în comun a oprit un autobuz pentru a verifica dacă toţi călătorii au bilet. În momentul în care au ajuns în dreptul unui tânăr de 19 ani, care nu avea bilet, acesta a devenit violent şi l-a atacat pe poliţistul local care se afla împreună cu echipa de control.

Citeşte şi Ministrul Lucian Bode, verificări la o secţie de Poliţie din Timişoara unde şeful îşi hărţuia angajaţii

„Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18.30, pe B-dul Al.I. Cuza, în zona Băii Moderne. Un autobuz al Braicar a fost oprit în zonă, de către controlorii societăţii, conform procedurii, pentru verificarea biletelor şi abonamentelor călătorilor, când unul dintre aceştia, prins fără bilet, la solicitarea îndreptăţită a poliţistului local de a furniza date privind identitatea, a refuzat să facă acest lucru, devenind violent.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, l-a îmbrâncit de mai multe ori pe poliţistul local, lovindu-l şi cu pumnul, cel din urmă reuşind să îl pună la pământ pentru a-l încătuşa pe bărbatul agresiv, însă suferind o fractură de gleznă, în timpul altercaţiei.

În ajutorul poliţistului local au sărit, în acel moment, unul dintre controlorii Braicar, dar şi un brăilean, martor la incident. La faţa locului a sosit un echipaj de intervenţie din cadrul Poliţiei Locale Brăila, care l-a încătuşat pe individul violent. De asemenea, la faţa locului au mai sosit două Ambulanţe, dar şi un echipaj din cadrul IPJ Brăila „, transmite Poliţia Locală Brăila.

Citeşte şi Sfârșit tragic pentru un tânăr de 32 de ani! S-a spânzurat cu un cearceaf în arestul Poliției

Poliţistul local a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru a primi îngrijiri medicale.

„În ceea ce îl priveşte pe tânărul agresiv, acesta a declarat că ar fi consumat substanţe etnobotanice, care i-ar fi influenţat acţiunile. Acesta a fost predat echipajului IPJ Brăila, fiind condus, de asemenea, la spital, în cauză fiind continuate cercetările”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Locale.