Una dintre studentele care au murit în accident alături de trei prietene urma să se căsătorească, abia primise inelul de logodnă

Sute de oameni şi-au luat luni rămas bun de la Măriuța, studenta în vârstă de 21 de ani, care a murit vineri, alături de trei prietene, în cumplitul accident de tren din Jibou.  

RomaniaTV.net
22 mai 2018, 10:26
Una dintre studentele care au murit în accident alături de trei prietene urma să se căsătorească, abia primise inelul de logodnă

Toată suflarea localităţii Şugatag, din judeţul Maramureş, a îmbrăcat straie populare, pentru că aici tradiţia spune că un tânăr necăsătorit este condus pe ultimul drum ca şi cum ar fi condus la altar. Măriuța a primit în urmă cu trei săptămâni inelul de logodnă, iar anul acesta urma să se căsătorească. 

Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Măriuța, studenta care a pierit în timp ce se afla în maşină cu prietenele ei. Celelalate trei fete au fost înmormântate duminică. Iubitul Măriuței este în stare de şoc. Îşi doreau să îşi întemeieze o familie, iar peste câteva luni plănuiau să facă nunta. Singura supravieţuitoare a tragicului accident, şoferiţa în vârstă de 22 de ani, a fost externată şi a aflat că prietenele ei au murit.

Cele patru studente ucise de tren, conduse pe ultimul drum. Momente sfâşietoare la înmormântarea tinerelor VIDEO

Jalea i-a cuprins pe toţi cei care au primit vestea că Măriuța nu mai este, iar luni au venit cu lumânări în mâini şi cu lacrimi în ochi. 

Părinţii sunt distruşi de durere. Urmau să îi facă fetei nuntă, pentru că recent primise şi inelul de logodnă. “A fost o fată liniştită şi de milioane. A primit inelul, trebuia să se căsătorească”, spune o vecină.

Măriuţa a murit chiar cu o zi înainte să împlinească 21 de ani. Toţi o regretă nespus. Şoferiţa, singura supravieţuitoare, a fost externata luni. Ea are dosar penal pentru ucidere din culpă şi va fi audiată.