Unde au dormit Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, înainte de marea finală Survivor All Stars

Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu sunt cei trei finaliști ai emisiunii Survivor All Stars. Marea finală urmează să aibă loc joi, 30 mai 2024. Înainte de marea luptă, finaliștii își adună toate forțele necesare pentru a da tot ce e mai bun.
Filip Stan
30 mai 2024, 13:25
Unde au dormit Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, înainte de marea finală Survivor All Stars

Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu sunt cei trei finaliști care urmează să lupte pentru marele trofeu Survivor All Stars.  Etapa finală are loc în noaptea de joi, 30 mai 2024. Premiul pus la bătaie de PRO TV este în valoare de 100.000 de euro.

Unde au dormit Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, finaliștii Survivor All Stars

Înainte de marea finală, cei trei concurenți au fost în România pentru a se odihni. Asta, pentru că există un decalaj mare între filmări și momentul în care show-ul este difuzat la televizor. Ulterior, finaliștii s-au întors în Republica Dominicană pentru a se pregăti de ultima etapă a competiției. Odată cu întoarcerea, cei trei au avut parte de o surpriză! Dacă până acum erau cazați în junglă, lucrurile s-au schimbat. Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu au fost duși într-un resort de lux din Punta Cana.

Citește și: Iancu Sterp dă de pământ cu Mara Bănică în scandalul Survivor ALL Star: „Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni”

Andrei Ciobanu a fost atât de încântat că stă la hotel, încât a filmat camera în care este cazat și a postat-o pe rețelele de socialiare.

„Să vă arăt cum arată camera în care sunt cazat, pentru că stăm câte unul în cameră. Este cald, priveliștea dă direct în resort. Ce tare e, parcă suntem în excursie! Sunt fericit, sunt tare, tare fericit!” a spus Andrei Ciobanu, pe Instagram.

Citește și: Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză uriaşă, când doi se ceartă, al treilea câştigă 100.000 de euro de la Pro TV

 

DailyBusiness
Românii riscă amenzi. Costurile asigurărilor locuințelor împotriva calamităților sunt acum publice!
Spynews
Prietenii fiicei lui Ioan Crișan ar fi fabricat și amplasat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri din Arad. Noi informații în cazul morții milionarului
Bzi.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de lux au plănuit cei doi
Fanatik.ro
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Capital.ro
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Playtech.ro
Când se dă drumul la căldură în blocurile din Capitală. Oficialii au anunțat că...
DailyBusiness
Decizie oficială! Ce impozit vor plăti românii în 2025
Adevarul
„E de la țară”. Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru
wowbiz.ro
Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali
Spynews
„Mie dacă nu îmi deschidea proces, nu știa nimeni”. Pepe îi dă replica Ralucăi Pastramă cu privire la filmulețele indecente. Ibrahim neagă că i le-ar fi trimis artistului
Spynews
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar
Evz.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro