Unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la Kaufland

Kaufland face angajări la Bucureşti şi la Arad, în această perioadă. Află dintr-un material RomaniaTV.net ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante în cadrul retailerului german.

RomaniaTV.net
08 ian. 2014, 07:51
Unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la Kaufland

Kaufland angajează pe postul de asistent – analist distribuţie în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai cunoştinţe de operare PC, ai cel puţin cunoştinţe medii de limba engleză, poţi performa în condiţii de stres, eşti dispus la program de muncă prelungit, eşti atent la detalii şi eşti un bun comunicator şi organizator. Sunt avantajaţi candidaţii care vorbesc limba germană.
6 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Kaufland angajează doi oameni pe poziţia de şef departament mărfuri alimentare la Arad.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii, ai cel puţin trei ani experienţă în conducerea personalului, ai mai lucrat în comerţ, ştii să operezi un PC, ai ţinută profesională ireproşabilă şi ai abilităţi de motivare şi de control a unei echipe.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba engleză.
7 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte despre postul vacant la Kaufland găsiţi aici.

Kaufland angajează cinci şefi de raion mărfuri alimentare la Arad.
Candidatul ideal pentru acest post are studii medii, a mai lucrat în domeniul comerţului cu amănuntul, are abilitaţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe, are cunoştinţe medii de operare PC şi este dispus la program de lucru flexibil.
Detalii despre poziţia disponibilă la Kaufland găsiţi aici.