Unde vor face nunta Smiley și Gina Pistol. Doar cei cu bani își pot permite o asemenea locație

Locul unde vor face nunta Smiley și Gina Pistol. Cei doi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ziua cea mare, care este programată pentru finalul săptămânii. Este vorba de un cadru unic, special, de poveste și dedicat celor o situație financiară foarte bună.

23 mai 2023, 09:56
Unde vor face nunta Smiley și Gina Pistol. Doar cei cu bani își pot permite o asemenea locație
Unde vor face nunta Smiley și Gina Pistol

Unde vor face nunta Smiley și Gina Pistol. Artistul nu s-a uitat la bani când a ales locația în care își va uni destinul cu aleasa inimii sale, care este pe malul lacului, în mijlocul naturii. Ceremonia va fi la Palatul Snagov, unde vor fi prezente cel puțin 200 de persoane. Cea care a pus la punct toate detaliile a fost blondina, care a primit ajutor din partea unui organizator de evenimente.

Unde vor face nunta Smiley și Gina Pistol

Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente. Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul”, a declarat organizatorul nunții dintre Smiley și Gina Pistol pentru Cancan.ro.

Meniul va fi unul eclectic care va combina atât elemente tradiționale, cât și unele moderne. Smiley și Gina Pistol nu vor să piardă timpul, motiv pentru care vor să bifeze două evenimente importante, vor face cununia civilă și religioasă în aceeași zi.

Citește și: Ce declarație de dragoste superbă i-a făcut Gina Pistol lui Smiley înainte de nuntă: ”El este locul meu sigur”

Destinația în care au mers cu o săptămână înainte de nuntă

Cântărețul le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețelele de socializare că și-a scos iubita în oraș, însă nu este vorba de București, ci de Londra. Cu toate acestea, plecarea lui Smiley și a Ginei Pistol nu este un moft, așa cum ar fi tentați foarte mulți să creadă, ci au mers în Marea Britanie cu treabă.

Artistul a mers în Marea Britanie pentru că lucrează intens la mai multe piesele pe care urmează să le lanseze așa că a decis să îmbine utilul cu plăcutul. După ce își termină treaba la studio, Smiley se bucură de frumusețile Londrei alături de logodnica sa superbă.

Am obosit de la atâtea pregătiri de nuntă. Așa că am luat-o pe viitoarea mea nevastă și am plecat un pic la Londra să mai schimbăm atmosfera. Am împachetat light, am și înfășurat bagajele și ne-am luat zborul. Londra ne-a întâmpinat cu căldură, la propriu, soare și voie bună. Am scos-o pe Gina Pistol în oraș… în alt oraș”, le-a povestit Smiley fanilor săi de pe Instagram.