Unul dintre cele mai mari bordeluri din Europa a intrat în faliment. 120 de prostituate au intrat în şomaj

Unul dintre cele mai mari bordeluri din Europa a intrat în faliment, după ce au fost impuse măsurile de protecţie împotriva coronavirusului. Clădirea Pascha cu 10 etaje este un reper major în orașul Köln. "Suntem la sfârșit", a declarat directorul bordelului, Armin Lobscheid , pentru ziarul local Express.

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 07:28
Unul dintre cele mai mari bordeluri din Europa a intrat în faliment. 120 de prostituate au intrat în şomaj

Prostituția a fost interzisă în statul Renania de Nord-Westfalia de la izbucnirea virusului. La Pascha lucrează aproximativ 200 de angajați, inclusiv bucătari și coafori.

Lobscheid a criticat gestionarea pandemiei de către autoritățile germane. El a spus că oficialii spun la fiecare două săptămâni că nu vor putea redeschide.
Nu putem planifica așa. S-ar putea să fi reușit să evităm falimentul cu ajutorul băncilor, dacă ni s-ar fi promis că lucrurile ar putea începe din nou la începutul anului viitor„, a spus el.

În 2006, Pascha a apărut pe prima pagină când un grup de musulmani a amenințat că vor distruge bordelul care arăta steagurile celor 32 de țări din Cupa Mondială din acel an, inclusiv Iranul și Arabia Saudită, alături de o femeie semi-goală.

Unele grupuri și-au exprimat îngrijorarea vizavi de închiderea bordelurilor legale. Această decizie ar pune prostituatele într-un pericol mai mare, deoarece sunt forțate să opereze în subteran.