Unul dintre milionarii României murit pe patul de spital. Delia ceruse ajutor pe Facebook pentru salvarea tânărului

A murit unul dintre cei mai excentrici milionari ai României. Alexandru Faur este persoana care a i-a redat somnul Elenei Udrea, preluand creditul acesteia de peste trei milioane de euro.

RomaniaTV.net
02 mai 2019, 09:54

Alex Faur, unul dintre cei mai excentrici tineri milionari din Capitală, s-a stins din viață, joi, 2 mai 2019, la ora 11:00, la un spital din București. Vestea tristă vine la doar câteva zile după ce vedetele noastre autohtone s-au mobilizat ca să îl salveze pe „fratele” lui Elie Saab Jr., care suferea de o boală gravă, de care aflase în urmă cu aproximativ o săptămână.

Prietenul vedetelor, Alex Faur, cel pentru care numeroase persoane au făcut apel zilele trecute s-a stins din viață. Alex a aflat de boala de care suferea în urmă cu 3 săptămâni și de atunci, vedetele din showbizul românesc s-au mobilizat pentru a-l ajuta.

Delia s-a implicat și ea emoțional și a cerut ajutorul fanilor săi pentru ca bunul ei prieten să se salveze. Din păcate, totul a fost în zadar căci Alex Faur s-a stins din viață, la numai 3 săptămâni de când a aflat de boala gravă care-l măcina. 

Alexandru Faur, persoana care a i-a redat somnul Elenei Udrea, preluand creditul acesteia de peste trei milioane de euro.

Alexandru Faur, un apropiat in cercul lui Gheorghe Stelian, beneficiar al comisioanelor ilegale din dosarul Microsoft si partener de afaceri al lui Dorin Cocos, este salvatorul financiar al Elenei Udrea, prin preluarea creditului de peste trei milioane de euro, pe care aceasta il avea la BRD. Procurorii DNA suspecteaza ca tocmai prin aceasta tranzactie Elena Udrea a intrat in circuitul financiar prin care mita de la Microsoft a fost albita.

Din cauza ca Faur nu a mai platit creditul preluat de la Elena Udrea, banca l-a executat silit, scotand la licitatie terenul pe care il preluase in contul creantei..