Urmărire ca în filme! Un şofer fără permis a intrat într-o staţie de autobuz şi a acroşat un poliţist

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Schitu, care ar fi sustras un autoturism pe care l-a condus fără a avea permis, apoi, în timp ce era urmărit de un echipaj de poliţie, a lovit o staţie de autobuz şi a acroşat un poliţist, a fost reţinut, duminică seara, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 05:06
Urmărire ca în filme! Un şofer fără permis a intrat într-o staţie de autobuz şi a acroşat un poliţist

„În de noaptea de 11 spre 12 iulie, în jurul orelor 00,10, pe DJ 653, în comuna Schitu, un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind urmărit de un echipaj de poliţie, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un echipaj de poliţie, şi-a continuat deplasarea, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând în coliziune cu o staţie de autobuz. Bărbatul este bănuit ca a acroşat un poliţist care s-a deplasat către autoturismul său pentru a-l imobiliza, precum şi echipajul de poliţie, iar ulterior părăsind locul faptei”, potrivit sursei citate.

Citește și: Viaţa bate filmul. Un gangster a fost ucis în timp ce evada din maşina poliţiei, răsturnată în urma unui accident

Bărbatul în cauză a fost imobilizat pe un drum agricol şi a refuzat testarea cu etilotestul. În urma cercetărilor efectuate în cauză, a reieşit că bărbatul nu avea permis de conducere autovehicule, iar autoturismul nu-i aparţinea şi l-a condus fără acordul proprietarului.

A fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul savârșirii infractiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuz de recoltare probe biologice, fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt.