Vântul puternic a făcut ravagii în mai multe zone din ţară VIDEO

România, măturată de vânt! Copaci doborâţi, acoperişuri smulse şi maşini blocate în trafic este imaginea din mai multe zone ale ţării, afectate de codul galben de vânt puternic. Cea mai gravă situaţie este la Sinaia. Pompierii au intervenit toată noaptea pentru a tăia copacii prăbuşiţi pe şosea, dar şi pe locuinţe.

RomaniaTV.net
04 mart. 2012, 05:51
Vântul puternic a făcut ravagii în mai multe zone din ţară VIDEO

În Sinaia, doi tineri s-au speriat de moarte după ce un copac s-a prăbuşit chiar lângă ei, iaar o maşină a fost făcută praf de un alt copac doborât de rafale. Tot într-un cartier din Sinaia, un brad înalt a căzut peste o casă.

Câţiva copaci s-au prăbuşit pe şosea şi pe DN1.

În Suceava, vântul extrem de puternic a adus zăpada pe carosabil, iar traficul a fost serios afectat. În Vaslui, un cartier întreg a rămas fără curent după ce un copac a căzut peste liniile de curent electric.

Şi în nordul judeţului Argeş, vântul a făcut probleme mari. Mai mulţi brazi au fost smulşi de vânt şi s-au prăbuşit pe şosea.

Vijelia a format vârtejuri pe lacul Vidraru. Ambarcaţiunile, atât cele mici cât şi cele mari, au fost izbite de valuri şi duse la distanţă de pontoane. Salvamontiştii argeşeni spun că, de 15 ani, vântul nu a mai fost atât de puternic.