Vasile Dîncu candidează la alegerile parlamentare din partea PSD. Judeţul pe care vrea să-l reprezinte fostul vicepremier

Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a anunţat, luni, că va candida la alegerile parlamentare, programate să aibă loc pe 6 decembrie.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 10:23
Vasile Dîncu candidează la alegerile parlamentare din partea PSD. Judeţul pe care vrea să-l reprezinte fostul vicepremier

„Voi candida pentru județul Cluj la Senat”, a anunțat Vasile Dîncu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul PSD.

Un nume nou din lumea medicală pe listele PSD pentru parlamentare. Marcel Ciolacu: „E rector şi medic primar la ATI”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, a prezentat un nou nume nou din lumea medicală pe listele de la alegerile parlamentare. Este vorba despre Leonard Azamfirei, rectorul UMF din Târgu Mureş.

Adrian Streinu Cercel candidează pe lista PSD la Senat. Nouă lovitură de imagine, dată de social-democraţi

De asemenea, medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, va candida pe listele Partidului Social Democrat la Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Anunţul despre intrarea în politică a profesorului Adrian Streinu Cercel vine după ce medicul Alexandru Rafila a devenit membru PSD. Actualul reprezentant al României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii va candida pe listele PSD la Camera Deputaţilor.

Alexandru Rafila candidează la parlamentare pe listele PSD. „Apartenenţa la un partid e o oportunitate. A fost un pas dificil”

Premierul României a reacționat în urma intrării în politică, de partea PSD, a medicului Alexandru Rafila. Liderul PNL a ținut să precizeze faptul că PSD nu se schimba cu o floare.

Ludovic Orban, despre intrarea medicului Rafila în PSD: „Cu o floare nu se face primăvară. PSD e retrograd „