Veste bună pentru Elena Udrea şi Alina Bica. Magistraţii din Costa Rica vor rezolva cazul lor înainte de 7 martie

Publicat: Vineri, 01 Februarie 2019 09:49 // Actualizat: Vineri, 01 Februarie 2019 10:36 // Sursa: romaniatv.net

Magistraţii din Costa Rica au termen până pe 7 martie să decidă dacă cele două vor primi azil politic. Elena Udrea şi Alina Bica au fost eliberate din închisoare și de mai bine de o lună așteaptă decizia magistraților, transmite România TV.

După mai multe săptamâni de incertitudini, iată ca Elena Udrea şi Alina Bica au primit o veste bună despre cererile privind statutul de refugiat în Costa Rica. Comisia de Vize şi Refugiu a anunțat că va rezolva cazul lor înainte de 7 martie, fapt confirmat de avocata lor de aici, din Costa Rica, Vanessa Leandro. Asta înseamnă că în următoarele săptamâni acest caz va fi rezolvat şi vom avea un răspuns cu privire la azilul politic.

Citeşte şi:  Jurnalistul Gustavo Fallas: Încă o zi de nelinişte pentru Elena Udrea şi Alina Bica. Avocata ne-a spus că situaţia nu este deloc bună

"Am primit o notificare din partea departamentului care se ocupă de vize şi refugiu, o notificare ca răspuns la o solicitare făcută de noi, apărarea, în care ceream să ne spună când se va rezolva acest caz. Am primit așadar acest răspuns unde ni se spune că până pe 7 martie au termen să soluționeze cazul. Acest termen a început din data de 7 decembrie, când Tribunalul Administrativ a reîntors cazul la Comisia de migrație, după ce, știm foarte bine, au anulat un răspuns negativ dat în prima instanță de comisie. Comisia are începând de atunci 3 luni la dispoziție pentru a reevalua, asta înseamnă până pe 7 martie", a declarat VANESSA LEANDRO, avocat Elena Udrea.
loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alina Bica Costa Rica elena udrea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 feb 09:14
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Muntele maro se reflecta in apa ,la baza lui e o pajiste liniara verde iar apa a furat placutele de inmatriculare ale Mariei.
04 feb 08:26
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Cum nu e in intarziere cand stie sa dea afara si stie ce sa zica si cand ia bani nu e papagal in colivie nici cand trebuie sa dea.Sunt minciuni.
03 feb 17:39
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Cartusele noi la imprimanta cand le punem scrie ca sunt vechi iar tusul se termina mult mai repede ca atunci cand le incarcam in Romania.
03 feb 13:59
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Ca sa nu dispara sunt dispozitive tehnice, nu virusuri.
01 feb 14:58
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Arata la videoclipurile cu Teorii Incredibile ca cineva e pe faza, face hackerism butonand pe computer sau laptop.Unii inteleg prin faza fata sub forma de O. Pretinde ca e Runtime Broker dar de ce nu pot sti.Barbatia pentru masculi e foarte importanta,fara ea se simt zero.O nu poate inlocui orice ,are prea multe efecte negative.
1
EUR
4.8351
RON
04 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H