Viaţă de COŞMAR. O minoră a fost violată timp de trei ani de un vecin

O fată de doar 14 ani din Gorj a fost violată şi bătută, timp de trei ani, de un vecin cu zece ani mai mare, potrivit România TV. Violatorul a spus că el n-a forţat pe nimeni şi că fata l-a dat în vileag atunci când a aflat că a început o relaţie şi cu mama ei.

15 nov. 2013, 14:35
Viaţă de COŞMAR. O minoră a fost violată timp de trei ani de un vecin

Tânărul acuzat de viol a susţinut că este nevinovat şi că fata a aprobat raporturile sexuale. Povestea a început atunci când fata avea doar 12 ani. Copila locuieşte în localitatea gorjeană Dăneşti, dar face naveta la Târgu Jiu, acolo unde învaţă.

CITEŞTE ŞI: Trăieşte coşmarul vieţii ei. O copilă a rămas însărcinată cu tatăl vitreg după ce acesta a violat-o

Tânărul este vecin cu ea şi o aştepta când ieşea de la şcoală. O ducea apoi în scara unui bloc din oraş şi o viola. Abuzurile s-au repetat timp de aproape trei ani. Copila nu a povestit nimic până acum, de frică să nu i se întâmple ceva mai rău. Ea le-a spus anchetatorilor că tânărul o bătea şi o ameninţa cu moartea dacă spune ceva. De această dată însă, copila a întârziat mai mult decât de obicei. Când mama a certat-o, i-a povestit totul.

„În baza probatoriului administrat, poliţiştii au constatat că în perioada 2011-2013, suspectul a întreţinut raport sexual cu o minoră în vârstă de 14 ani prin constrângere şi sub ameninţare cu acte de volenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian.

Tânărul de 24 de ani a fost arestat şi riscă să stea după gratii între 10 ani şi 25 de ani. Pedeapsa lui ar putea fi mai mică, dacă se dovedeşte că fata a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu el.

VEZI ŞI: Caz ULUITOR la Constanţa. O femeie a fost VIOLATĂ de un tâlhar care nu a avut ce să-i fure