Victor Ciutacu: Grija subită a lui Băsescu e de-a dreptul dezgustătoare. Traian Băsescu: Măi, panaramă mică

Schimb dur de replici între Victor Ciutacu şi Traian Băsescu pe marginea extrădării jurnalistului turc Kamil Demirkaya.

RomaniaTV.net
06 dec. 2018, 15:07
Victor Ciutacu: Grija subită a lui Băsescu e de-a dreptul dezgustătoare. Traian Băsescu: Măi, panaramă mică

Victor Ciutacu a avut o reacţie dură la solicitarea lui Traian Băsescu de a-i fi apărate drepturile jurnalistului turc.

„Cata grija va f…e pe voi de soarta jurnalistului turc vanat la harpon de Erdogan! Nu va e, ba, sila de voi sa reactionati numai cand e cool? Pe-ai nostri putea sa-i ia procuratura din pat, da-i in ma-sa, in strainatate sa nu ne facem de c…t. Iar grija subita a lui Basescu, la zeama de varza de dupa handbalul de aseara, pentru drepturile cetatenesti si garantiile procesuale din alte tari e de-a dreptul dezgustatoare. Mai bine va rugati ca mandra justitie apolitica si independenta sa produca, aleatoriu, un jude intreg la cap si neimpresionat de interesele strategice ale statului care sa abia coaie si sa respinga extradarea”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Replica Lui Traian Băsescu nu s-a lăsat aşteptată. 

„Lui Victoraş, cu milă …
Simbriaşul puşcăriaşului Voiculescu şi mai nou al lui Sebastian Ghiţă, pe numele lui Victor Ciutacu se revoltă că am militat pentru neextrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya.
Măi panaramă mică, ştii care este deosebirea între tine şi jurnalistul turc ? 
Tu faci jurnalism pe bani grei înghiţindu-i precum un tonomat ca să-ţi cânţi partitura seară de seară, pe când amărâtul ăsta de jurnalist turc face jurnalism pe riscul lui şi fără bani primiţi de la moguli.
Asta-i realitatea măi Victoraş (să ştii că nu-ţi spun javră ordinară plătită să cânte pe muzica stăpânilor).
PS – Victoraş, tu care le ştii pe toate chiar nu ştii din ce bani te-a plătit puşcăriaşul Voiculescu ?”, a replicat Traian Băsescu pe Facebook.

Traian Băsescu a afirmat joi că viaţa jurnalistului turc Kamil Demirkaya va fi pusă în pericol dacă va fi extrădat în Turcia şi pledează pentru respingerea cererii. Fostul preşedinte spune că România trebuie să secomporte ca o ţară europeană, nu ca un paşalâc turcesc.

Citeşte şi: Campanie de semnături pentru apărarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya