Victor Ciutacu s-a trezit cu Poliţia la uşă de Ziua Naţională. „Bizar. Aşteptam să vină un curier”

Victor Ciutacu s-a trezit cu Poliţia la uşă de Ziua Naţională. Depistat cu noul coronavirus, jurnalistul România TV a explicat că agenţii au fost trimişi de Direcţia de Sănătate Publică pentru a verifica dacă respectă condiţiile de izolare.

01 dec. 2020, 15:44
Victor Ciutacu s-a trezit cu Poliţia la uşă de Ziua Naţională. „Bizar. Aşteptam să vină un curier”
Victor Ciutacu s-a trezit cu Poliţia la uşă de Ziua Naţională

Victor Ciutacu a făcut noi mărturisiri, la doar câteva zile după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Cum se simte Victor Ciutacu după ce s-a infectat cu noul coronavirus

„Cât se poate de bine poţi fi într-o astfel situaţie, dar fără evenimente majore din punct de vedere al sănătăţii”, a declarat Victor Ciutacu, în direct la România TV.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, primele mărturii despre lupta cu COVID: Nu mi-am încheiat socotelile cu viaţa. Spre surprinderea doctorilor, am gust şi miros!

Victor Ciutacu s-a trezit cu Poliţia la uşă de Ziua Naţională. „Erau cu sărăcia aia de măscuţă la gură”

Realizatorul emisiunii „Punctul Culminant”

de la România Tv a mărturisit că nu se aştepta să dea ochii cu poliţiştii.

„Bizar. Aşteptam să vină un curier cu lucruri pe care le cumpărasem pentru stricta necesitate a familiei, dat fiind că suntem în izolare, am apelat la mijloacele electronice de aprovizionare.

În loc de curier, ne-am trezit cu doi poliţişti la uşă. Doi copii un pic mai mari decât fi-miu, un el şi o ea, care probabil fuseseră înştiinţaţi de la DSP pentru că aveau adresa, aveau numărul de telefon”, a precizat Ciutacu.

Citeşte şi: Măști neconforme în România. ANPC a indentificat alte 4 tipuri. Printre ele și unele pentru copii

Victor Ciutacu a explicat că poliţiştii au venit „să-şi facă turul standard de verificare a celor care sunt în izolare sau în carantină”.

„Părerea mea e că e un consum inutil de resurse şi îi expun şi pe copiii aceia absolut aiurea. Erau îmbrăcaţi în uniforme şi cu sărăcia aia de măscuţă la gură despre care am văzut în ultimele zile cât de mult pot să protejeze”, a precizat Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Ministrul Economiei: Jumătate dintre măştile de pe piaţă nu protejează împotriva Covid-19

De asemenea, jurnalistul România TV a explicat că poliţiştii „n-au trecut de cadrul uşii” şi a fost păstrată o „distanţă corespunzătoare”

„Ar fi nevoie de Poliţie în stradă şi în cu totul alte locuri unde ar fi infinit mai utilă prezenţa agenţilor decât să umble pe scările de bloc care şi aşa colcăie de COVID.

Orice om întreg la minte stă în casă, mai ales în momentul în care intră oficial în izolare sau în carantină.
Cei care băbănăie pe străzi, deşi sunt infectaţi, dă-mi voie să cred să nu o să-i oprească niciodată oricâte vizite ar face Poliţia la uşă”, a conchis Victor Ciutacu.

Când revine Victor Ciutacu la România TV. Mărturia realizatorului

„Oricât de repede m-aş face bine, mai devreme de 14 zile n-am cum voie să ies din casă”, a precizat Ciutacu.