Victor Ciutacu taxează ultima decizie a premierului: „Guvernul generalului Ciucă îl consideră pe David Popovici o calamitate”

Anunţul premierii lui David Popovici din fondul de rezervă al Guvernului l-a făcut pe realizatorul România TV, Victor Ciutacu, să-şi pună o serie de întrebări legitime şi să tragă concluzii logice.

23 iun. 2022, 19:03
Victor Ciutacu taxează ultima decizie a premierului: „Guvernul generalului Ciucă îl consideră pe David Popovici o calamitate”

În timpul ședinței de Guvern de joi, premierul Nicolae Ciucă a vorbit și despre performanța realizată de David Popovici, care a câștigat aurul la probele de 100 și de 200 de metri la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta.

„Tot azi, în cadrul ședinței de Guvern, am decis să recunoaștem performanța sportivului nostru David Popovici și în felul acesta am decis ca fiind vorba despre o performanță excepțională să avem o recunoaștere pe măsură și am hotărât să-i fie alocat din fondul de rezervă al Guvernului o sumă în valoare de 1 milion de lei”, a spus Nicolae Ciucă.

Citeşte şi Victor Ciutacu, despre interesul subit pentru David Popovici: „Se caţără toţi pe el, ca şerpaşii pe Himalaya”

Mesajul premierului a stârnit imediat reacţia lui Victor Ciutacu, jurnalistul România TV comentând acid decizia premierului. „Guvernul generalului Ciucă îl consideră pe David Popovici o calamitate; pe el şi succesul lui. Aşa că i-a dat milionul de la poduri rupte şi case inundate. Nu că n-ar merita copilu’ banii, cam cei mai mulţi de pe planetă pentru o astfel de performanţă, da’ olecuţă de atenţie la nuanţe, că-i premiant, nu sinistrat„, a remarcat Victor Ciutacu, în postarea de pe Facebook.

Citeşte şi Victor Ciutacu, reacţie spumoasă după ce RO Vaccinare şi-a atribuit meritele pentru performanţa lui Popovici. „Am făcut trei doze. Când câştig Maratonul de la Tokyo?”