VIDEO INCREDIBIL! Ce a făcut un urs, după ce o turistă a făcut selfie cu el. Femeia mai era cu două prietene

Trei turiste din Mexic au trăit experienţa vieţii lor, după ce au întâlnit un urs în drumeţia lor. Mai mult decât atât, una dintre ele şi-a făcut selfie cu animalul, scrie Sky News.

RomaniaTV.net
21 iul. 2020, 05:06
VIDEO INCREDIBIL! Ce a făcut un urs, după ce o turistă a făcut selfie cu el. Femeia mai era cu două prietene

Femeile au fost îndemnate să rămână calme, de cel care filma de la distanță. Ursul s-a mișcat în jurul lor și le-a mirosit, dar nu a devenit agresiv.

Una dintre fete a avut curajul chiar să facă un selfie cu animalul. După câteva momente, ursul a plecat fără să le rănească.

 

O altă tânără a fost la un pas să fie sfâşiată de un urs, pentru o poză

O altă tânără a fost la un pas să fie atacată de un urs, pentru o poză. Ursul s-a repezit spre fată, timp ce alți tineri opriți cu mașinile pe marginea drumului se distrau și filmau scena. Filmarea a fost postată pe aplicația Tik Tok.

În imagini se vede cum fata se apropie de urs, în timp ce un prieten ieșit pe jumătate din mașină încearcă să o fotografieze. La un moment dat, când tânăra se apropie mai mult de animal și chiar întinde mâna spre acesta, ursul se repede spre ea.

Speriată, fata a fugit și s-a urcat într-un BMW, reușind să scape. În tot acest timp, alți tineri opriți cu mașinile pe marginea drumului se distrau și filmau scena.