VIDEO! Laura, iubita lui Vlad Voiculescu, a venit la Ministerul Sănătăţii să-l consoleze şi să-i fie alături în ziua demiterii!

Iubita lui Vlad Voiculescu a fost surprinsă, miercuri după-amiază, ieşind din sediul Ministerului Sănătăţii. Fosta jurnalistă a refuzat să comenteze decizia premierului prin care l-a demis pe Voiculescu din funcţia de ministrul al Sănătăţii, transmiţând presei să se uite "la fapte şi atât".

14 apr. 2021, 17:19
VIDEO! Laura, iubita lui Vlad Voiculescu, a venit la Ministerul Sănătăţii să-l consoleze şi să-i fie alături în ziua demiterii!

Laura Ştefănuţ, iubita lui Vlad Voiculescu, a evitat să răspundă la întrebările jurnaliştilor care au vrut să afle dacă a discutat cu partenerul ei de viaţă despre demiterea din funcţia de ministru al Sănătăţii, cerând să fie întrebată de lucruri de interes public.

Laura, iubita lui Vlad Voiculescu, a venit la Ministerul Sănătăţii să-l consoleze şi să-i fie alături în ziua demiterii. Discuţia dintre Laura Ştefănuţ şi jurnalişti

Laura Ştefănuţ:

E de interes public?

Reporter: Poate fi. În ce calitate aţi venit aici la Ministerul Sănătăţii?

Laura Ştefănuţ: Vă mulţumesc. Vă doresc sănătate.

Reporter: Aţi vorbit cu domnul Voiculescu?

Laura Ştefănuţ: E de interes public?

Reporter: Aţi intrat în Minister…

Laura Ştefănuţ: Întrebaţi-mă lucruri de interes public.

Reporter: Am văzut că aţi făcut o postare pe Facebook care poate fi de interes public.

Laura Ştefănuţ: Vă rog să vă uitaţi la fapte şi atât! N-am ce să zic

Reporter: E nedrept ce s-a întâmplat astăzi?

Laura Ştefănuţ: Nu vreau să comentez.

Tot astăzi, Laura Ștefănuț, partenera de viața a lui Vlad Voiculescu, a transmis cu un mesaj după ce Florin Cîțu a decis să îi demită iubitul din funcția de ministru al Sănătății.

Iubita lui Vlad Voiculescu a distribuit pe contul personal de Facebook o postare în care spune că ”momentul sacrificului” a fost foarte prost ales.

„Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”, a spus Laura Ștefănuț, pe Facebook.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, miercuri dimineață.

Citeşte şi: Iubita lui Vlad Voiculescu, mesaj după demitere: Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Unii oameni dispar cu totul, dar valorile rămân!

După ce l-a demis pe Voiculescu, Florin Cîţu a anunţat în cadrul unei declaraţii de presă că alianţa partidelor de guvernare s-a constituit în urma votului românilor, nu în jurul unor persoane.

„România trece printr-o situaţie dificilă în lupta cu pandemia. Ca să avem succes am spus ca este nevoie de incredere in instituţiile statului. Am decis astăzi să fac o modificare la vârful sistemului Sănătăţii. Eu cred cu tarie in aceasta coalitie de guvernare, pentru că s-a constituit în urma votului românilor, nu in jurul unor persoane”, a declarat premierul Florin Cîţu.

Citeşte şi: Florin Cîţu, după demiterea lui Voiculescu: Această coaliţie s-a constituit în urma votului românilor, nu în jurul unor persoane