Video! Mesajul viral pe Tik Tok de la Lidl de la raionul cu banane! Ce îi roagă supermarketul pe clienții care cumpără banane e genial!

Lidl vine cu o ofertă la banane, însoțită de un îndemn original și extrem de amuzant, care a devenit viral pe rețelele de socializare.

18 ian. 2022, 21:09
Video! Mesajul viral pe Tik Tok de la Lidl de la raionul cu banane! Ce îi roagă supermarketul pe clienții care cumpără banane e genial!

Lidl este unul dintre supermarket-urile preferate ale românilor, nu numai datorită prețurilor, ceva mai mici decât ale competitorilor, ci și datorită manierei originale în care își promovează produsele.

Lidl, veşti excelente pentru clienţi înainte de weekend. Se anunţă promoţii uriaşe la o mulţime de produse. Uite ce poţi cumpăra la preţuri de nimic

Oferta la banane a celebrului supermarket este cu adevărat imbatabilă, însă nu ne vom referi neapărat la preț în acest caz, ci la mesajul prezent la raionul unde se găsește acest fruct exotic.

Unul dintre clienții care a făcut o vizită la magazinul Lidl, pentru a-și face câteva cumpărături, a observat că supermarketul a ales să-și promoveze oferta la banane într-o maniera extrem de originală, care, ce-i drept, este greu de ignorat.

Supermarketul a atașat în dreptul raionului cu banane, chiar pe eticheta unde scrie prețul un îndemn către clienți, de a nu cumpăra o singură bucată din acest fruct exotic, ci măcar să ia două pentru a-și ține de urât.

Clientul a filmat raionul cu banane, inclusiv mesajul amuzant atașat, iar clipul a deenit viral și a strâns peste 5.000 de like-uri în doar câteva ore.

„Am venit la Lidl și vreau să vă spun o vorbă mare: „Luați-ne în perechi, dar nu ne luați perechea! Singurătatea ne distruge!”, a spus amuzat tânărul.

@tarekk023 🐜🪱 #fyp #comedy ♬ sunet original – 👑

Lidl anunţă oferte imbatabile la produse inedite. Cele mai tari gadgeturi se află acum la preţuri de nimic

Lidl anunţă oferte imbatabile la produse inedite. Doar în săptămâna 17-23 ianuarie poţi găsi cele mai interesante dispozitive electronice la preţuri avantajoase, în toate magazinele retailerului din România.

Începând de luni, 17 ianuarie, proiectorul LED portabil, cu acumulator și funcție de baterie externă este disponibil în toate magazinele LIDL din ţară. Acesta costă doar 119 lei și oferă mai multe moduri de funcționare: luminozitate maximă, mod economic 50%, semnal SOS și lumină roșie intermitentă.

Proiectorul LED include două porturi USB și are indicator pentru nivelul de încărcare a bateriei. Acesta are putere de 20 W și dispune de picior rabatabil, magnetic. Intensitatea fluxului luminos maximă oferită este de 2.000 de lumeni. Capacitatea acumulatorului este de 3.500 mAh.

Lidl vine cu oferte senzaționale la aceste accesorii auto. Toți șoferii trebuie să se grăbească să le ia de la raft!

La ofertă este şi setul de tastatură şi mouse Rapoo X3500. Ambele dispozitive sunt modele wireless și funcționează pe baterii. Senzorul de pe mouse-ul are o rezoluție de 1.000 DPI. Pachetul costă săptămâna aceasta doar 129 de lei. Conectarea la calculator se face prin intermediul unor receivere de 2.4 GHz.

Tastatura are suport pentru palmă cu suprafața anti-alunecare, 13 taste multimedia și poate funcționa până la 9 luni cu un set de baterii.

Pe lângă aceste dispozitive, de reduceri vor beneficia mai multe produse tradiţionale româneşti. De exemplu, 100 de grame de muşchi file de porc de la „Cămara noatră” costă mai puţin cu 28 la sută, preţul fiind de doar 3,49 de lei. 150 de grame de Smântână din lapte de bivoliţă cu 25 la sută grăsime costă 2,99 de lei. Caserola de 250 de grame de roşii cherry costă începând cu 17 ianuarie doar 2,99 de lei.

Pe lângă ofertele disponibile în noul catalog, clienţii fideli Lidl pot beneficia de alte reduceri datorită cardurilor LIDL PLUS.

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm. Lidl deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional. Acestea se află situate în Germania, Franța, Austria, Belgia, precum și în alte țări din Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Nord și Europa de Est.