Viorel Cataramă, dezvaluiri de ultimă oră despre filmul cu „Luiza”

Fostul candidat la prezidenţiale, Viorel Cataramă, a mărturisit la România TV povestea filmuleţului în care o fată din Italia a fost prezentată de Alexandru Cumpănaşu ca fiind Luiza Melencu.

12 nov. 2019, 20:21
Viorel Cataramă, dezvaluiri de ultimă oră despre filmul cu „Luiza”

Omul de afaceri Viorel Cataramă a dezvăluit că filmarea cu fata din Italia care ar fi fost prezentată de investigatorii din Italia ca fiind Luiza Melencu a ajuns în posesia sa la mijlocul lunii octombrie. „În urma unor analize a reieşit că fata din imagini nu e Luiza. Am convenit ca nu are sens sa dam si sa producem o astfel de emotie. Investigatorii l-au contactat apoi pe cumpanasu si au mai mers in Italia. Nu au facut nimic si atunci Cumpanasu a folosit capturi din acest film ca sa-si bata joc si sa faca un circ teribil spunand ca a gasit-o pe Luiza. Un teatru ieftin a unui impostor care si-a batut joc de o familie. Chiar oligofren dacă eşti iti dai seama ca nu e Luiza”, a subliniat Viorel Cataramă.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: Fata din imagini nu este Luiza. Doamna Melencu nu va merge în Italia

Bunicul Luizei Melencu a mărturisit că nu ştie ce a avut in gand domnul Cumpanasu. „Am avut o dezamagire totala dupa ce ne-am dat seama ca nu era luiza. Daca mai am parte de momente de astea ma duc in pamant”.

Citeşte şi: Remus Rădoi, plângere penală pe numele lui Cumpănaşu: Nu vreau ca din impozitele mele să se hrănească un impostor

Monica Melencu a intrat la România TV şi a subliniat că domnul Cataramă nu le-a oferit niciun ban. Mama Luizei a ţinut să facă această precizare după ce pe reţelele de socializare a fost acuzată de acest lucru.