Viorel Lis a avut cel mai dificil Paște. Momente tot mai grele pentru fostul edil. „Nu a putut săracul să mănânce nici măcar un ou! I se mișcă și ăia trei dinți din față”

Oana și Viorel Lis au stat acasă de Paște și au petrecut sărbătorile în liniște. În noaptea de Înviere, Oana a mers la biserică, iar Viorel a așteptat-o acasă fiindcă nu se mai poate deplasa fără scaunul cu rotile.

07 mai 2024, 19:15
Viorel Lis a avut cel mai dificil Paște. Momente tot mai grele pentru fostul edil. „Nu a putut săracul să mănânce nici măcar un ou! I se mișcă și ăia trei dinți din față”

Viorel Lis, ajuns la 80 de ani, a avut un Paște destul de greu din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.  Și-a petrecut Paștele acasă, fiind imobilizat în scaunul cu rotile. Oana a fost nevoită să meargă singură la Înviere, să ia lumină și să se roage pentru soțul său.

Oana Lis a dezvăluit prin ce chinuri trece soțul său în ultima perioadă. Fiindcă nu mai are dinți sănătoși cu care să muște, fostul edil nu a putut să se bucure nici de mâncărurile tradiționale de Paște. Nu a mâncat nici măcar ouă roșii.

Citește și Ce surpriză le-a făcut Gabriela Cristea fetițelor sale de Paște. „Frumos! Tradiția este tradiție!”

Prin ce chinuri a trecut Viorel Lis de Paște

„Ufff, mi-e așa greu când îl văd pe Vio că are o problemă și eu trebuie să mă gândesc cum să o rezolv. Acum, după ce că mai avea și el 3 dinți săracul, au început să se miște și să-l doară, de nu a putut să mănânce nici un ou fiert de Paște! Mi-era așa de milă! Mă gândeam la o proteză mobilă pentru el, d-aia elastica cum au apărut acum, dar nu știu unde să merg cu el și aș avea nevoie de o recomandare, dacă ați văzut la cineva…. Că am văzut multe reclame pe online, dar contează și cine o face”, s-a văitat Oana Lis, pe pagina ei de socializare.

Paștele nu e un eveniment prea fericit pentru Oana Lis, căci e perioada în care și-a pierdut mama definitiv, cu 13 ani în urmă, chiar în Săptămâna Mare. De atunci, femeia are un gol uriaș în suflet.

„E o vorbă din bătrâni, cu un ochi plâng, cu un ochi râd. În Săptămâna Patimilor, mama mea a murit acum mulți ani. Nu o să uit niciodată acest lucru și în primul rând, o să mă gândesc să dau ceva de pomană. Cred că nu trebuie să uităm de cei adormiți, cum se spune. Să ne ocupăm și de însemnătatea sărbătorilor de Paște și a ceea ce înseamnă din punct de vedere religios. Chiar dacă au trecut atâția ani, atunci când îți moare un părinte (la mine mama și tatăl meu nu am avut o relație bună), îți rămâne în suflet această durere imensă peste ani”, a mărturisit aceasta, la o emisiune tv.

Citește și Ilie Năstase a deschis cutia Pandorei. Detalii incendiare despre relația cu celebra Diana Ross: „Făcea copii cu toți, și cu mine a rămas însărcinată”