Viorel Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate: „Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”

Viorel Lis a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate. La 78 de ani, fostul edil al Capitalei are o stare de sănătate precară, se confruntă cu mai multe probleme de sănătate la nivelul membrelor interioare.

17 iun. 2021, 18:11
Viorel Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate: „Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”
Viorel Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate

Viorel Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate. După ce a avut o semi-pareză la picioare, care îl împiedica să se mai deplaseze așa cum și-ar fi dorit și care i-a cauzat dureri crunte, Viorel Lis nu a pierdut din optimismul cu care a reușit să o cucerească pe Oana Lis.

Citeşte şi: Viorel Lis s-a vaccinat anti-Covid. Cum arată acum fostul edil al Capitalei: „Este un colac de salvare”

Viorel Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate

Bărbatul a recunoscut că trece prin momente dificile din cauza problemelor de sănatate cu care se confruntă, din această cauză evită să iasă afară.

Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape.

În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută. Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața.”, a spus Viorel Lis pentru Antena Stars.

Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinţi

Oana Lis

numără clipele până când visul de a deveni mamă i se va împlini. Procesul de adopție este aproape finalizat, iar fostul edil al Capitalei și soția lui mai așteaptă doar telefonul care le va aduce cea mai mare bucurie. Viorel a cedat deja camera lui copilului, iar Oana s-a apucat deja să o pregătească. Fată sau băiat, soții Lis nu știu încă ce va fi, dar știu sigur că nu vor înfia un bebeluș.

Ceea ce a părut inițial un moft al doamnei Lis a fost, de fapt, o mare dorință, cât se poate de mare și de arzătoare. Aceea de a fi mamă. Și cum Dumnezeu n-a dat pe cale naturală, deși fostul primar al Capitalei are deja doi copii din prima căsnicie, Oana a făcut tot ceea ce a putut ca să-și îndeplinească visul.

N-a încercat fertilizare in vitro, ci și-a depus dosarul ca să înfieze un copil. Și dacă pandemia a întârziat puțin procesul, Oana răsuflă ușurată: mult a fost, puțin a mai rămas. Și ca orice mamă care așteaptă un copil, nu contează că va fi fată sau băiat, ci sănătos să fie și să ajungă cât mai repede în noul său cămin.