Viorel Teacă a demisionat din Poliţie. A devenit celebru pe TikTok şi a jucat în serialul „Oamenii legii” VIDEO

Cel mai popular polițist, ales să reprezinte imaginea Poliției Române, a decis să renunțe la carieră după mai bine de 27 de ani. Viorel Teacă (47 de ani) renunță și la pensie, menționând că vrea să-și facă familia fericită.

17 mai 2023, 10:08
Viorel Teacă a demisionat din Poliţie. A devenit celebru pe TikTok şi a jucat în serialul „Oamenii legii” VIDEO
Viorel Teacă a demisionat din Poliţie. A devenit celebru pe TikTok şi a jucat în serialul "Oamenii legii"

Viorel Teacă a demisionat din Poliţie. Sibianul a devenit cunoscut datorită unor clipuri pe Facebook şi TikTok, unde este urmărit de peste 700.000 de oameni și unde video-urile lui au primit peste 6 milioane de aprecieri. Recent, polițistul a jucat și în serialul „Oamenii legii”, difuzat la AXN. De asemenea, în 2022, Viorel Teacă a fost ales să promoveze noile uniforme ale Poliției Române, în acelaşi an fiind decorat de Ministerul Afacerilor Interne cu „Emblema de Onoare”.

Citeşte şi: „Polițistul magician”, omul legii din Sibiu care aduce zâmbete copiilor. Imaginile devenite virale VIDEO

@norristk7♬ оригинальный звук – 👑 𝓑𝓔𝓚𝓐 👑

Polițistul sibian a postat, în luna februarie, un filmuleț care lăsa loc interpretărilor. În videoclipul „A fost o onoare să lucrez în Poliția Română! Vă iubesc”, îndrăgitul polițist apărea cântân la pian. Acum, după 27 de ani de carieră, acesta a anunţat că demisionează din Poliţie, pentru a petrece mai mult timp alături de familie.

„Am decis după 27 de ani, să-mi dau demisia din Poliţia Română, să renunț la pensie și să-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau sa fiu fericit, oameni buni, și sa trăiesc în prezent. P.S. Cat despre voi (societatea civilă), vă iubesc nespus odată ce am ales sa ma întorc în rândul vostru și sa redevin civil! A fost o onoare să lucrez în Poliția Română și sa cunosc atâția polițiști minunați. Norris, te iubește tati tau!”, este mesajul lui Viorel Teacă.