Viteza şi neatenţia la volan au ucis numeroase vedete. Moartea lui Paul Walker, la indigo cu alte accidente

Viteza şi neatenţia la volan au ucis de-a lungul timpului numeroase vedete. Paul Walker, care a murit sâmbătă, la 40 de ani, este cea mai recentă victimă celebră, dar nu singura. James Dean, Lady Diana şi Ryan Dunn sunt doar câteva alte vedete dispărute în urma unui accident de maşină.

RomaniaTV.net
02 dec. 2013, 16:07

Paul Walker, celebru pentru seria „Furios şi iute/The Fast and The Furious„, a murit, sâmbătă, într-un accident de maşină. Din păcate, Paul nu este singura victimă celebră a accidentelor de maşină. De-a lungul anilor, şi alte vedete şi-au pierdut viaţa în floarea vârstei din cauza vitezei.

Prinţesa Diana

Probabil cea mai cunoscută victimă a unei astfel de tragedii, Lady Diana a murit pe 31 august 1997, în pasajul Pont d’Alma din Paris. În ciuda nenumăratelor teorii ale conspiraţiei care au circulat de atunci, varianta oficială este aceea că şoferul, Henri Paul, se străduia să scape de paparazzi care o urmăreau pe Diana şi pe iubitul ei, Dodi Fayed. Din cauza vitezei, el ar fi pierdut controlul maşinii care s-a izbit în peretele tunelului.

CITEŞTE ŞI: Teorie ŞOCANTĂ a poliţiştilor în cazul morţii lui Paul Walker: Actorul a murit în urma unei CASCADORII eşuate

Ryan Dunn (Jackass)

Ryan Dunn, cunoscut pentru apariţia în emisiunea Jackass, era actor şi un cascador foarte priceput. Potrivit unica.ro, asta nu l-a ajuntat deloc atunci când s-a urcat băut la volanul maşinii sale, tot un Porsche. Accidentul a fost provocat de viteză – s-a stabilit că Ryan mergea cu peste 200 km/h – şi l-a ucis nu doar pe actor, ci şi pe prietenul lui, aflat pe scaunul din dreapta. Ryan Dunn avea numai 34 de ani.

James Dean

Tot într-un Porsche a murit şi James Dean, pe 30 septembrie, 1955. Actorul din „Rebel fără cauză” era pasionat de viteză şi curse de maşini.

Sâmbătă, Paul Walker a murit cu adevărat în urma unui teribil accident de maşină, împreună cu prietenul şi consilierul său Roger Rodas, fost pilot de curse. Cei doi au plecat de la un eveniment caritabil la bordul unui Porsche Carrera care urma să fie expus într-un showroom. Cursa a avut, însă, un final tragic, cei doi izbindu-se violent de un stâlp şi apoi de un pom, bolidul explodând în urma impactului. Anchetatorii au o teorie şocantă privind condiţiile în care s-a produs accidentul, apreciind că este posibil ca tragedia să fi avut loc în urma unei cascadorii eşuate.

CITEŞTE ŞI:

Fanii lui PAUL WALKER, împietriţi de durere. Ce au făcut la locul unde a murit cunoscutul actor GALERIE FOTO