Viviana Sposub şi Ionuţ Rusu şi-au spus ADIO?

Viviana Sposub, concurenta de la Ferma, şi vloggerul Ionuţ Rusu şocau pe toată lumea la începutul anului, când anunţau că formează un cuplu. Ambii au fost reticenţi în declaraţii şi şi-au trăit povestea de iubire cât se poate de discret.

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 14:17
Viviana Sposub şi Ionuţ Rusu şi-au spus ADIO?

Însă, acum, cei doi par străini. Lumea vorbeşte că s-au despărțit, la fel de discret cum și-au început relația. Viviana de la Ferma și vlogger-ul Ionuț Rusu nu se mai urmăresc reciproc pe rețelele sociale, semn că între cei doi s-a produs o ruptură definitivă.

Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis‘, dezvăluia Ionuț Rusu pentru cancan.ro.

Citeşte şi: Se naşte prima idilă amoroasă la Fermă? Între cine au început tachinările: „Pleci măritată de aici”

George Burcea şi Viviana Sposub s-au sărutat la Ferma 

Noul sezon Ferma, de la Pro TV, a debutat pe micul ecran marţi, 8 septembrie. Imaginile din promo-ul show-ului au lăsat fără cuvinte pe fani, după ce George Burcea se sărută pătimaş cu Viviana Sposub. 

Fanii deja sunt în alertă legat de cel mai nou cuplu din showbiz. Pe lista participanților din acest an se numără și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, dar şi Viviana Sposub, asistenta de la Vorbește Lumea.

Sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub ar putea fi unul ce prevestește o nouă relație. Însă, nu se știe dacă totul face parte dintr-o provocare, sau lucrurile vor lua o nouă întorsătură.