Vlad Enăchescu, noul şef al departamentului Sport din Pro TV

Vlad Enăchescu este noul şef al departamentului Sport din Pro TV şi urmează să preia funcţia începând cu 1 decembrie.

18 nov. 2021, 00:16
Vlad Enăchescu, noul şef al departamentului Sport din Pro TV

Vlad Enăchescu îi succede în această funcţie lui Eduard Coandă, care urmează să plece la începutul anului viitor, când îi expiră contractul cu postul de ştiri. Anunţul preluării şefiei departamentului Sport de către Enăchescu nu este încă oficial, ci a fost făcut decoamdată în interiorul postului TV, potrivit Pagina de Media.

Vlad Enăchescu a părăsit Telekom Sport după ce a condus postul TV timp de 11 ani, încă de la înfiinţarea staţiei (când se numea Dolce Sport). În ultimul an, Telekom Sport a fost preluat de compania Clever Media care deţine, printre altele, Look şi Prima TV.

Citeste si Mihai Stoica s-a angajat la TV. Cu ce se va ocupa managerul general al lui FCSB

Enăchescu a activat în cadrul Telekom Sport începând cu luna iulie 2010. Anterior, a fost Director General Telesport (parte a grupului Realitatea) între 2008-2010. Între 1995-2008 a condus Departamentul Sport al Televiziunii Naţionale.

Citeste si Ciprian Marica, forţat de avocaţii lui Ion Ţiriac să cadă la pace cu Ilie Năstase în scandalul bazei de 50 de milioane de euro

Vlad Enăchescu a coordonat echipa de handbal a CSM București

În perioada iunie 2019 și iunie 2020, Vlad Enăchescu a fost coordonatorul compartimentului de handbal al clubului CSM București. Acesta a părăsit echipa de handbal din cauza neînţelegerilor cu conducerea clubului.

Am decis să îmi închei colaborarea cu CSM București din motive care nu au nicio legătură cu decizia de astăzi a FRH. Fetele au știut de ceva vreme, pentru că așa am considerat mereu că trebuie să te comporți cu oamenii, să le spui adevărul și să nu îi păcălești.

Am sperat până în ultimul moment că adevărul și corectitudinea vor triumfa, dar nu a fost să fie. Interesele mărunte au mai repurtat o și au aruncat la gunoi sudoarea și munca unor sportive admirabile, care au făcut minuni în condiții extrem de grele.

Și tocmai de aceea le mulțumesc din suflet și sunt suporterul și prietenul lor etern”, spunea Vlad Enăchescu, la despărțirea de CSM București.