Vladimir Putin, bătut de un român, în tinereţe: „Este un mediocru”

Vladimir Putin a fost bătut măr de un român, în tinereţe. Totul s-a întâmplat în timpul unei Dinamoviade, când temutul preşedinte rus practica judo. Momentul umilitor pentru Putin a fost repovestit de consultantul Cozmin Gușă care analiza calitățile politice „mediocre” ale lui Putin.

06 feb. 2022, 15:42
Vladimir Putin, bătut de un român, în tinereţe: „Este un mediocru”
Vladimir Putin, bătut de un român, în tinereţe

Vladimir Putin, bătut de un român, în tinereţe. Cel care a reuşit să îl bată pe Putin la judo este Cornel Roman, născut pe 12 aprilie 1952. În vârstă de 69 de ani, Cornel Roman este născut în același an cu președintele rus Vladimir Putin.

Citeşte şi: Toate camerele erau pe Putin când Ucraina defila la deschiderea Jocurilor Olimpice. Imaginile au devenit virale! Ce făcea președintele Rusiei VIDEO

Vladimir Putin, bătut de un român

În 1976, la Dinamoviadă, pe când ambii aveau 24 de ani, Cornel Roman l-a bătut pe Vladimir Putin iar patru ani mai târziu sportivul nostru a participat la Jocurile Olimpice de la Moscova.

Putin e mediocru, dar disciplinat. Așa a fost și în judo. L-a bătut un român bine de tot la Dinamoviadă pe vremuri. Eu sunt foarte trist că nu mai putem fi în faza în care să aplaudăm lideri ai unor democrații care să domine scena.

Putin e un mediocru, dar extrem de bine antrenat, precis și hotărât. Nu trece peste acest nivel”, a povestit Cozmin Gușă la emisiunea Deferiți mass-media, la DC News TV.

Bogdan Aurescu vrea să-i ceară tezaurul lui Vladimir Putin

Bogdan Aurescu a făcut un exerciţiu de imaginaţie, la Prima TV, şi a declarat că, dacă s-ar afla faţă în faţă cu Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse, i-ar transmite acestuia că UE şi NATO nu reprezintă ameninţări la adresa Federaţiei Ruse, dar şi că este interesat de progresele Comisiei comune care se ocupă de tezaurul României depus la Moscova în Primul Război Mondial.

I-aş spune că România aşteaptă de la Federaţia Rusă o relaţie, pe de-o parte pragmatică, dar pe de altă parte, predictibilă, care să fie în conformitate cu interesele atât ale unei părţi, cât şi ale celeilalte părţi.

Iar o astfel de relaţie trebuie să se desfăşoare, în mod evident, pe fundalul respectării ordinii publice internaţionale. De asemenea, cred că aş putea să îi spun şi faptul că UE şi NATO nu reprezintă ameninţări la adresa Federaţiei Ruse şi că există căi de cooperare pe care atât Uniunea Europeană, cât şi NATO, organizaţiile din care România face parte şi unde România este parte integrantă a deciziei, sunt organizaţii care doresc să coopereze cu Federaţia Rusă, sigur, în măsura în care şi Federaţia Rusă are această dorinţă”, a declarat Bogdan Aurescu.