Vrei o talie mai subţire? Bea acest suc din doar trei ingrediente

Dacă vrei să arăţi fabulos în costum de baie atunci când vei merge la plajă în vara acestui an, încearcă un alt tip de limonadă. Vei reduce grăsimea de pe burtă şi vei obţine un abdomen plat foarte rapid, dacă vei consuma această băutură uimitoare.

RomaniaTV.net
26 mai 2015, 08:21
Vrei o talie mai subţire? Bea acest suc din doar trei ingrediente

Această băutură delicioasă este tot ce ai nevoie pentru a câştiga bătălia cu excesul de grăsime de pe burtică şi pentru a dobândi un abdomen plat în cel mai scurt timp. Este vorba de o limonadă incredibilă şi eficientă în acelaşi timp.

Citeşte şi Combinaţia care topeşte grăsimea de pe abdomen în DOAR 3 zile

Zmeura este unul dintre alimentele de top (a se citi fructe de pădure) care ard grăsimea, datorită conţinutului lor ridicat de fibre, dar şi datorită conţinutului ridicat de apă.

Lămâile verzi (sau limete) sunt ingrediente minunate care ar trebui să se afle în meniul tău din fiecare zi, dacă vrei să obţii acel look fabulos, să fii atrăgătoare şi sexy, să îţi reduci circumferinţa taliei cu câţiva centimetri şi să porţi mărimi mai mici la haine vara aceasta.

Dacă introduci periodic menta în dieta ta, acest truc se va dovedi a fi extrem de benefic pentru tine, mai ales dacă te lupţi cu excesul de grăsime de pe burtă şi dacă ai un stomac mare, care iese în evidenţă când eşti balonată.

Citeşte şi Trei moduri de a-ţi subţia talia

Prepară şi tu această băutură gustoasă şi uimitor de răcoritoare, consum-o timp de câteva zile şi vei vedea cum se „topeşte” grăsimea de pe burtă. Te vei simţi mult mai încrezătoare şi vei avea mai multă energie, iar în acelaşi timp, corpul tău se va elibera de toată acea grăsime inestetică de pe zona taliei şi va scăpa de toate toxinele care s-au acumulat în organismul tău.

Descoperă reţeta pentru această băutură eficientă pe feminis.ro.