What’s UP a ajuns de urgenţă la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul

What's UP are parte numai de probleme. După ce a fost implicat într-un mega-scandal, fiind acuzat că şi-a agresat iubita, ajungând ulterior în arest, artistul nu a început deloc bine noul an. Din cauza unor probleme de sănătate, a ajuns de urgenţă la spital.

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 13:55

Cântăreţul a postat o imagine pe contul său de socializare, în care le arată prietenilor virtuali o radiografie, din care reiese că are nişte probleme de sănătate şi va fi nevoie de intervenţia medicilor.

Citeşte şi: Momente CUMPLITE pentru WHAT’S UP. Ce s-a întâmplat cu artistul la o lună după scandalul cu POLIŢIA

What’s a făcut o descriere amuzantă la fotografie, semn că este optimist şi sigur că se va face bine. Artistul are dublă hernie de disc.„#? Să fie un tatuaj?! NU, ESTE DOAR DUBLA MEA HERNIE DE DiSC! BiNE ai venit 2020! p.s. Arată frumos ca tatuaj!”., a scris artistul în dreptul imaginii, pe care la scurt timp a şters-o.

 

What’s UP a ajuns la Poliţie

What’s Up, Marius Ivancea pe numele din buletin, a fost luat pe sus de polițiști, pe 9 decembrie, și dus la secție. Totul după ce artistul a făcut scandal la el acasă, iar Alice Badea, iubita lui, a sunat la 112. Ajuns la secție, What’s Up a continuat să amenințe verbal polițiștii. Mai mult, în timpul controlului corporal, oamenii legii ar fi găsit droguri asupra lui.

Polițiștii l-au dus apoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, unde l-au acuzat de ultraj. La ieșirea din Secția 17 de Poliție s-a putut observa că artistul avea mai multe răni pe față și pe corp. S-a ales, în primă fază, cu control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Citeşte şi: Detalii-bombă din scandalul în care a fost implicat cântăreţul What’s UP. De unde provin vânătăile pe care le are artistul

Se iubeşte în continuare cu Alice Badea

Povestea de dragoste între Alice Badea și What’s Up a început în luna august a anului trecut, potrivit mărturisirilor făcute de artist. În vârstă de 33 de ani, blondina, îndrăgostită de vioară, este profesoară de muzică, dar şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti.

“Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina (fosta soție a lui What’s Up) şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au dezvăluit, la vremea respectivă, apropiați ai artistului.