What’s UP, sub control judiciar după ce şi-a bătut iubita şi a agresat trei poliţişti

Cântăreţul What's UP a fost pus sub control judiciar, după ce şi-a bătut fosta iubita. Tânăra a sunat de urgenţă la 112. Un echipaj de Poliţie a ajuns în scurt timp la locuinţa fetei. În momentul în care oamenii legii au descins în casa fetei, cântăreţul What s UP a devenit agresit şi cu aceştia, potrivit România TV. După ce au reuşit să-l încătuşeze, What's UP a fost dus la Poliţie.

RomaniaTV.net
10 dec. 2019, 08:49
What’s UP, sub control judiciar după ce şi-a bătut iubita şi a agresat trei poliţişti

Cântăreţul What’s Up a fost săltat de poliţişti, luni seara, în jurul orei 19, după ce iubita lui, Alice Badea, a sunat în lacrimi la 112, reclamând că WHAT’S UP o agresează. Polițiștii au ajuns de urgență la locuinţa tinerei, aflată în sectorul 5 al Capitalei.

La vederea polişiştilor, cântărețul a devenit din nou agitat și recalcitrant, așa că oamenii legii l-au imobilizat și l-au dus la Secția 17 de Poliţie. Și aici, artistul i-a înjurat pe polițiști. După două ore de audieri, cântărețul a fost dus la Parchet sub escortă.

În imaginile de după scandal, WHAT’S UP apare cu mai multe urme în zona capului, semn că între el și iubită a existat o luptă. Culmea, tânăra a refuzat să depună plângere împotriva iubitului său.

Pe numele lui What’s Up, pe numele său real Marius Marian Ivancea, a fost deschis un dosar pentru ultraj pentru că i-a ameninţat şi agresat pe poliţişti. Cercetările se desfășoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Deocamdată, oamenii legi au decis să-l elibereze. What s UP a fost pus sub control judiciar. 

 

Fosta soţie a lui What s Up, după ce acesta a fost dus la poliţie pentru că şi-a bătut iubita: Nu mai fac parte din acest tablou mizer

Cu toate acestea, What’s Up va trebui să revină la Poliţie pentru audieri.

După divorţul de Simina, What’s Up a început o poveste de dragoste cu Alice Badea, o tânăra violonistă, profesoară de muzică şi co-fondatorul a două şcoli private de muzică din Bucureşti.