Zeci de oameni păcăliţi de un magazin de termopane

Scandal cu zeci de persoane păcălite de reprezentaţii unui magazin din Capitală. Oamenii au plătit avansul pentru uşi şi ferestre de termopan, însă nimeni nu a mai venit să le aducă şi să le monteze. Românii păcăliţi fac coadă acum la secţia 11 de Poliţie.

24 nov. 2015, 13:42
Zeci de oameni păcăliţi de un magazin de termopane

Zeci de oameni au fost păcăliţi de un comerciant de uşi şi ferestre din termopan la un magazin din cartierul bucureştean Vitan. Patronul firmei a dispărut cu banii încasaţi în avans, iar păgubiţii fac coadă la Secţia 11 pentru a reclama hoţia.

„Am plătit suma integrală plus transport plus montaj. Am primit o factură şi am primit un bon fiscal, cu promisiunea că în data de 14 noiembrie va veni echipa de montatori să-mi monteze uşa”, spune un pagubit.

Mult şi bine au aşteptat cei care plătiseră anticipat marfa, cu montaj cu tot. Când şi-au pierdut răbdarea, păgubiţii s-au întors pentru explicaţii la magazin.

„I-am explicat patronului situaţia şi patronul mi-a spus că, din păcate, nu poate să-mi dea nici banii înapoi şi nici să-mi monteze uşa pentru că au fugit ceilalţi patroni cu banii. În faţa magazinului erau mai multe persoane, păgubite ca şi mine, cu sume mult mai mari de bani”, a mai spus barbatul.

În fiecare zi, în faţa magazinului de pe Calea Vitan apar noi victime.

Proprietarul clădirii în care care patronul ţepar a închiriat spaţiul spune că acesta nu a mai avut astfel de probleme.

„Înţeleg de la secţia de Poliţie că această situaţie durează de o perioadă îndelungată de timp, un an sau chiar doi, după ce înşeală mai multe persoane, închid firma respectivă, fac o altă firmă. Nu înţeleg de ce nu se ia niciun fel de măsură”, a mai spus un barbat.

Dacă ieri în magazin puteau fi văzute câteva uşi, un birou şi casa de marcat, azi spaţiul este gol.