Horoscop Oana Hanganu 9-14 octombrie 2018: Săptămână tensionată, se anunţă schimbări importante. Previziuni complete

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-14 octombrie 2018. Luna Nouă în Balanță și intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion sunt cele mai importante evenimente astrologice din această perioadă. Lor li se adaugă aspectele tensionate formate de Mercur și Uranus, de Venus retrograd și Marte, precum și aspectul format de Soare și Pluton, aspecte care vor domina mijlocul săptămânii și vor cere prudență și răbdare, pentru unii, dar și nervi de oțel pentru alții. Vineri, însă, Mercur va fi în armonie cu Saturn, iar duminică, în armonie vor fi Soarele aflat în Balanță și Luna aflată în Săgetător.

09 oct. 2018, 06:30
Horoscop Oana Hanganu 9-14 octombrie 2018: Săptămână tensionată, se anunţă schimbări importante. Previziuni complete

BERBEC
Horoscopul săptămânii 9-14 octombrie 2018 pentru zodia Berbec pune accent pe relațiile nativilor, pentru că Luna se va afla în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor, chiar de luni. În casa Parteneriatelor va avea loc și Luna Nouă de marți, 9 octombrie, care poate aduce noi oferte de colaborare, mai ales că și planeta Afacerilor, Mercur, se va afla în același sector… Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 9-14 octombrie 2018 pentru zodia Taur pune accent pe viața profesională a nativilor, pentru că Luna se va afla în sectorul corespunzător din astrograma lor, chiar de luni. Mai mult, Luna Nouă de marți, 9 octombrie 2018, va avea loc în același sector, al Profesiei și sănătății. Luna Nouă este un moment potrivit pentru noi proiecte,  dar acum Taurii sunt influențați de Venus retrograd…  Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 9-14 octombrie 2018 pentru zodia Gemeni anunță schimbări importante în viața sentimentală a nativilor sau în relația acestora cu copiii. Încă de luni, Luna se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma Gemenilor, sector care se referă și la copii, dar și la creativitate și hobby. În același sector din astrogramă va avea loc și Luna Nouă de marți, 9 octombrie 2018… Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul săptămânii 9-14 octombrie 2018 pentru zodia Rac pune accent pe relațiile nativilor cu familia, pentru că Luna (care îi patronează pe Raci) se va afla în sectorul Casei și Familiei din astrograma lor, chiar de luni. În același sector va avea loc și Luna Nouă din data de 9 octombrie 2018, care poate aduce schimbări de casă, schimbări în structura familiei…  Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul săptămânii 9-14 octombrie 2018 pentru zodia Leu anunță o agendă încărcată pentru nativi, încă de luni, când Soarele, Luna și planeta Mercur se vor afla în sectorul Comunicării din astrograma lor.  În acest sector va avea loc și Luna Nouă din ziua de 9 octombrie 2018. Aceasta le poate aduce oferte de muncă sau informații care pot schimba strategiile nativilor pe termen lung…  Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 9-14 octombrie 2018 pentru zodia Fecioară pune accent pe bani! Cu Soarele, Luna și Mercur (planeta care le patronează) în ”casa Banilor”, Fecioarele încep săptămâna cu dreptul, cel puțin din acest punct de vedere. Mai mult, și Luna Nouă din data de 9 octombrie va avea loc tot în ”casa Banilor” din astrograma lor!  E vorba de bani obținuți din munca proprie…  Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 9-14 octombrie 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să pună mai mult accent pe propriile interese și dorințe și, dacă e cazul, să renunțe la relații în care nu sunt cu adevărat apreciați sau fericiți. Săptămâna începe cu prezența Lunii în Balanță, zodie în care va avea loc și Luna Nouă din 9 octombrie 2018, moment perfect pentru schimbare și ”înnoire”…  Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul săptămânii 9-14 octombrie 2018 pentru zodia Scorpion este dominat de intrarea planetei Mercur în acest semn, eveniment care va aduce schimbări importante în relațiile nativilor cu cei din jur. Mercur va intra în zodia Scorpion în data de 10 octombrie, alăturându-se planetelor Jupiter și Venus și îi va ajuta pe Scorpioni să aibă succes în negocieri, iar în iubire, să fie foarte convingători…. Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii 9-14 octombrie 2018 pentru zodia Săgetător le recomandă nativilor să nu rateze oportunitățile pe care le aduce Luna Nouă, în materie de prieteni, socializare și rețea profesională. Luna Nouă din data de 9 octombrie 2018 va avea loc în  în sectorul Prietenilor din astrograma Săgetătorilor, dar va forma un aspect tensionat cu Pluton, aflat în casa Banilor… Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul săptămânii 9-14 octombrie 2018 pentru zodia Capricorn anunță posibile schimbări în viața profesională a nativilor. Luna, prezentă în zodia Balanță din prima zi a săptămânii, va îndrepta atenția Capricornilor spre carieră. Dar concretizarea unor oferte și oportunități  pe care le poate aduce Luna Nouă din data de 9 octombrie va depinde în primul rând de atitudinea nativilor… Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 9-14 octombrie 2018 pentru zodia Vărsător anunță posibile călătorii sau vești de la cineva de departe, succes la examene sau oferte de muncă în străinătate.Toate acestea pot fi aduse în prima parte a săptămânii, de Luna aflată în  ”casa Străinătății” din astrograma Vărsătorilor, alături de Soare și de planeta Mercur. Un moment important va fi Luna Nouă din 9 octombrie… Citește horoscopul complet aici! 

PEȘTI
Horoscopul săptămânii 9-14 octombrie 2018 pentru zodia Pești anunță câștiguri, profit din afaceri, recompense ori cadouri valoroase pentru nativi. Norocul le surâde chiar de la începutul săptămânii, când Luna, Soarele și planeta Afacerilor (Mercur) vor acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Peștilor. În acest sector va avea loc și Luna Nouă din data de 9 octombrie…  Citește horoscopul complet aici!