India: Femeie violată în grup şi aruncată la punctul de colectare a taxei de drum

O femeie de 35 de ani din Nigeria ar fi fost violată de mai mulți bărbați într-o mașină din capitala Indiei, relatează sâmbătă DPA, citată de Agerpres.

21 feb. 2015, 10:35
India: Femeie violată în grup şi aruncată la punctul de colectare a taxei de drum

Femeia a fost găsită în stare de inconștiență vineri în estul New Delhi-ului, în apropierea unui punct de colectare a taxei de drum, și dusă la spital pentru tratament.

Victima a fost luată de patru bărbați din fața unui mall din sudul capitalei indiene, violată în mașina acestora și ulterior aruncată din vehicul, a precizat poliția. Patru suspecţi cu vârste între 25 şi 30 de ani au fost arestaţi. Imaginile camerelor de supraveghere au arătat că femeia a fost aruncată din autovehicul în apropierea punctului de colectare a taxei de drum.

Citeşte şi O TURISTĂ daneză a fost victima unui VIOL ÎN GRUP în India, la New Delhi

În luna decembrie, o turistă japoneză a fost violată de cinci bărbați care susțineau că sunt ghizi turistici în apropiere de Bodhgaya, un oraș de pelerinaj budist.

Peste 2.000 de cazuri de viol au fost înregistrate în New Delhi în 2014, în creștere cu peste 30% față de anul precedent, potrivit statisticilor poliţiei.