Scandal în trafic: Un poliţist susţine că a fost agresat de soţia unui şofer pe care îl amendase

O femeie şi-a ieşit din minţi şi l-a scuipat pe un agent de la Rutieră care îi amendase partenerul. La rândul ei, femeia susţine că poliţistul a agresat-o sub privirile fetiţei de 4 ani. Circul din stradă s-a transformat într-un dosar penal, iar acum procurorii trebuie să stabilească cum s-a întâmplat totul şi cine este vinovat.

03 oct. 2014, 05:16
Scandal în trafic: Un poliţist susţine că a fost agresat de soţia unui şofer pe care îl amendase

Poliţistul a tras pe dreapta o autospecială cu 3 locuri în care se aflau 5 persoane şi un copil de 4 ani, informează România TV. Şoferul dubiţei a fost amendat cu 1350 de lei. Când a ajuns acasă concubina şoferului a realizat cât de mare este amenda şi indignată că nu înţelegea ce scrie pe procesul verbal a plecat să îi ceară socoteală agentului de la rutieră. 

Citeşte şi ACCIDENT în Capitală. Un POLIŢIST, în stare GRAVĂ după ce a fost LOVIT cu maşina de un şofer VIDEO 

Femeia l-a găsit chiar la intrare în oraş, unde a făcut un scandal de pomină. Agentul de poliţie susţine că femeia l-a înjurat, l-a scuipat şi l-a tras şi de cravată.

La rândul ei, soţia şoferului susţine că poliţistul a agresat-o. Că a târât-o prin mijlocul străzii şi chiar a vrut să o dea cu capul de un stâlp. 

Citeşte şi REVOLTĂTOR: Un ŞOFER a fost ÎMPUŞCAT de POLIŢST în timp ce prezenta actele la control VIDEO

Amândoi au depus plângeri la parchet, iar femeia, între timp, a mai primit o amendă de 1000 de lei. Poliţistul a depus plângere pentru ultraj, iar femeia plângere că a fost agresată de poliţist.