Secretul ULUITOR din viaţa sexuală a lui J.F. Kennedy. Ce plăceri ASCUNSE avea fostul preşedinte american

Viata fostului presedinte american J.F. Kennedy a fost una tumultuoasa, mai ales in latura ei amoroasa. Pe langa aventura arhicunoscuta cu actrita Marilyn Monroe, a avut si alte fantezii secrete pe care si le-a indeplinit. Se pare ca fostul presedinte ar fi cerut la un moment dat o prostituata care semana cu sotia sa, Jackie.

08 aug. 2014, 10:26
Secretul ULUITOR din viaţa sexuală a lui J.F. Kennedy. Ce plăceri ASCUNSE avea fostul preşedinte american

J.F. Kennedy apela in unele cazuri la prostituate de lux la care nu aveau acces toti barbatii, scrie ziare.com.

Liderul de la Casa Alba era clientul fidel al unui cerc de prostitutie din Paris, conform informatiilor oferite de avocatul si regizorul american William Stadiem. El a scris biografia multor vedete, printre care se numara Marilyn Monroe si George Hamilton.

Citeşte şi Teoria CONSPIRAŢIEI: Marilyn Monroe pare să fi fost ucisă la comanda lui Kennedy

Stadiem a dezvaluit in Vanity Fair ca respectiva retea de prostitutie era condusa de cunoscuta Madame Claude, pe numele real Fernande Grudet.

La prostituatele din acest oras european ar fi apelat inclusiv Marlon Brando, sahul Iranului si Moammar Gaddafi. In plus, membrii unor grupari mafiote obisnuiau sa treaca pragul acelor bordeluri de lux, destinate unui cerc restrans de personalitati.

Citeşte şi Cum arătau cele mai sexy vedete din trecut în costume de baie FOTO

Pasiunea pentru prostituate de lux

Informatiile aparute arata ca fostul presedinte al SUA isi dorea o dama de companie care sa semene cu sotia lui, Jackie, dar sa fie mai atragatoare.

Nu se stie cu siguranta la cat de multe prostituate a apelat Kennedy, cei care il pazeau temandu-se de infiltrarea spionilor sau de pericolul unui eventual santaj. In acea perioada, relatiile dintre SUA si URSS erau deosebit de tensionate, putand duce chiar la izbucnirea unui razboi nuclear.