SULEYMAN MAGNIFICUL a renunţat la barbă. Uite cât de sexy este faimosul actor

SULEYMAN MAGNIFICUL 

09 oct. 2014, 09:25

SULEYMAN MAGNIFICUL: Batran, uracios si razbunator si cu o barba imensa, asa arata Suleyman in celebrul serial cu acelasi nume.

In realitate insa, actorul care il interpreteaza pe „Suleyman Magnificul” este complet schimbat si extrem de sexy. Fara barba, Halit Ergenc este de nerecunoscut.

Recent, actorul a realizat un pictorial, dupa terminarea filmarilor serialului, iar admiratoarele care i-au vazut fotografiile pe Facebook au avut numai cuvinte de lauda la adresa lui.

SULEYMAN MAGNIFICUL: Actorul Halit Ergenc, interpretul sultanului Suleyman, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, traieste o iubire ca-n povesti alaturi de frumoasa Berguzar Korel, pe care s-a saturat sa o vada acuzata ca l-ar fi despartit de prima sotie, Gizem Soysaldi.

SULEYMAN MAGNIFICUL: In concluzie, „sultanul” a decis sa povesteasca odata pentru totdeauna cum a intalnit-o pe Berguzar si cum a inceput marea lor dragoste. „Cred ca mi-a fost scris sa o intalnesc pe Berguzar. Mai intai i-am cunoscut pe parintii ei, care erau actori. Am si jucat cu ei. Pe atunci aveam vreo 20 de ani, iar Berguzar, 12. Nu ne-am intalnit atunci, insa. Ea era la scoala. Peste ani, am iesit, intr-o seara, la un restaurant din cartierul Beyoğlu. In spatele meu, erau niste fetiscane, care vorbeau despre profesorii de la Conservator. M-am intors si le-am zis: «Hei, si eu am invatat la Conservatorul Mimar Sinan». Berguzar se afla printre fetele acelea”, a povestit Halit, care marturiseste ca, dupa acest episod, a mai intalnit-o pe Berguzar o data sau de doua ori si a si urmarit-o in secret in doua randuri. Nu au devenit iubiti atunci, poate si pentru ca Berguzar era foarte timida si nu indraznea sa spuna ce simte. Intelegand ca poate nu are nicio sansa, „sultanul” si-a vazut de viata lui si chiar s-a si casatorit cu actrita Gizem Soysaldi. Relatia a scartait, insa, si curand s-a ajuns la divort. Intre timp, Ergenc si Korel s-au reintalnit pe platourile de filmare de la „O mie si una de nopti” si si-au dat seama ca sunt suflete pereche.

SULEYMAN MAGNIFICUL a devenit un adevărat fenomen nu doar în România, anul trecut fiind declarat cel mai urmărit de la noi, având puţin peste două milioane de telespectatori pe episod. Din 4 septembrie, Kanal D va difuzează ultimul sezon din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.

Practic, ultimul episod îl veţi putea urmări în preajma Sărbătorilor de Iarnă, iar după acesta, cei de la Kanal D au programat o serie de imagini de culise de pe platourile de filmare.

Pe lângă acest serial, în noua grilă de toamnă a postului turcesc şi-au făcut apariţia mai multe producţii proprii, printre care: concursul de talente KIDSing (din 10 septembrie), show-ul de comedie “Discote- k” (din 13 septembrie), “Supermodels by Cătălin Botezatu” şi concursul de cultură generală “Norocul bate la uşă” (din octombrie), cu Mihai Călin.