Tupeu maxim al clanului Corduneanu cu doar o săptămână înainte ca instanţa să pronunţe sentinţa

Tupeu maxim al clanului Corduneanu cu doar o săptămână înainte ca instanţa să se pronunţe în cel mai voluminos dosar de crimă organizată. Interlopii şi-au formulat o apărare incredibilă: nu există un grup infracţional, susţin ei şi sunt atacaţi în mod nedrept pentru că sunt o familie mare şi unită. Cei mai cunoscuţi interlopi din Moldova cer achitarea după un proces de cinci ani, care a avut peste o sută de termene.

08 oct. 2015, 15:49
Tupeu maxim al clanului Corduneanu cu doar o săptămână înainte ca instanţa să pronunţe sentinţa

A intrat în linie dreaptă procesul în care clanul Cordunenilor este acuzat de constituire într-un grup infracţional organizat. Concluziile scrise şi depuse în apărarea lor sunt uluitoare: „Nici nu se poate concepe” crearea unui grup infracţional din partea familiei care are ca „simplă vină” doar aceea de a fi mare şi unită, potrivit România TV.

Citeşte şi Adrian Corduneanu a câştigat o avere la poker. Vezi ce CADOU FABULOS i-a cumpărat soţiei

Trafic de persoane şi de droguri, fapte de violenţă, furturi, infracţiuni bancare şi imobiliare. Sunt infracţiunile de care sunt acuzaţi membrii clanului Corduneanu, cumnaţi, soţii, socrii sau simpli locoteneţi, UNII dintre ei fiind deja încarceraţi. Cordunenii s-au crezut întotdeauna invincibili şi nu s-au sfiit să se arate în fotografii pe internet cu sume importante de bani sau cu arme.

Costel Corduneanu, liderul de necontestat al grupării a practicat luptele libere şi la ambele competiţii sportive s-a clasat pe locuri fruntaşe. Când s-a lăsat de sport a devenit interlopul nr. 1 din Moldova. De altfel, la începutul anilor 2000, Costel Corduneanu a fost arestat de câteva ori, fiind însă eliberat de fiecare dată de către judecători. Sentinţa în cel mai amplu dosar de crimă organizată urmează să se pronunţe pe data de 14 octombrie.

În cadrul unei familii atât de extinse este evidentă şi normală existenţa unei griji a fraţilor mai mari pentru fraţii mai mici„, se arată în concluziile de la dosar ale interlopilor.

Citeşte şi Interlopul Adrian Corduneanu se ascunde după fusta nevestei. Cum au ajuns recuperatorii pe urmele lui