Un milionar controversat de la noi şi-a aruncat copiii şi nevasta în stradă de dragul secretarei

Unul dintre cei mai influenţi milionari din România este acuzat că şi-a aruncat în stradă nevasta şi copiii, de dragul secretarei.

02 nov. 2016, 09:04

Ilie Ionel Ciuclea, alias „Regele gunoaielor”, se poate lăuda cu o avere de peste 10 milioane de euro şi o carieră de invidiat, scrie spynews.ro. Afacerist cu zeci de mii de contracte la activ şi peste 1.600 de angajaţi, Ilie Ciuclea este membru marcant în Ordinul Templierilor din România, însă pe plan personal lucrurile par să scârţâie.

Citeşte şi Sabin Ilie, părăsit de a doua nevastă pentru un milionar FOTO

Surse din anturajul milionarului au dezvăluit că acesta are probleme mari cu nevasta care i-a fost alături în ultimii 50 de ani şi că recent a decis să-şi alunge fiicele în stradă, din motive incredibile. Conform surselor amintite, problemele din familia milionarului ar fi fost declanşate de relaţia extrem de apropiată pe care ar avea-o acesta cu secretara lui, o „tinerică” de „doar” 50 de ani. 

Femeia, care este angajata lui Ciuclea de aproape trei decenii, a primit tot ce şi-a dorit de la patronul ei: casă, maşini scumpe, salariu pe măsura loialităţii – lucruri pe care soţia milionarului le-a văzut şi le-a tolerat ani la rând.

Citeşte şi 6 sfaturi pentru a învinge plictiseala în cuplu

Recent, însă, s-a spart buba. Iar discuţiile aprinse s-au încheiat cu bagaje la uşă, semn că între Paula Ciuclea şi Ilie Ciuclea nu mai există cale de întors şi că nu este exclus ca următoarea întâlnire să aibă loc la tribunal.